Taciz iddiasıyla gündeme gelen mekanın müdürünün hapsi istendi

İstanbul Bebek'te bulunan Lucca'da geçtiğimiz günlerde R.D. isimli kadın çalışan, restoranda müdür olarak çalışan Alper İ.'den taciz iddiasıyla şikayetçi oldu. Şüpheli Alper İ. hakkında "Basit cinsel saldırı" ve "Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından 9 yıldan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

Yayınlanma: 29.01.2020 - 15:03
Abone Ol google-news

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre, müşteki R.D. isimli kadının Bebek'teki Lucca isimli restoranda çalıştığı, şüpheli Alper İ.'nin ise iş yerinin müdürü olduğu belirtti. İddianamede, şüphelinin 7 Ocak'ta alkol aldığı R.D.'ye ters davranışları nedeniyle özür dilediği anlatıldı. Şüphelinin, özür dilemek bahanesiyle cinsel saldırı da bulunduğu kaydedildi

Olay gecesinin detaylarıyla anlatılan iddianamede,  Alper İ.'nin "Basit cinsel saldırı" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar,  " Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçundan ise 1,5 yıldan, 7,5 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi. İddianame kabul edilirse, Alper İ. İstanbul Asliye Ceza Mahkemeleri'nde yargılanacak. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler