Taciz patlaması: Bir günde beş vaka

Dün Türkiye’nin 5 kentinden gelen taciz, tecavüz haberleri isyan ettirdi. Cinsel şiddet ne okul ne hastane ne kadın ne de çocuk ayırdı.

Yayınlanma: 11.05.2016 - 22:56
Abone Ol google-news

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da bir ilkokulda ücretli öğretmen olan A.D. (25), 8-9 yaşınlarındaki 4 kız öğrenciye istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine konuldu. Soruşturma sürüyor.

AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar’da okulun temizlik personeli Selçuk Y. (22) 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismardan tutuklandı.

ERZURUM

Erzurum’daki İMKB İnönü İlkokulu’nda 1’i erkek 11 öğrenciye yönelik ‘cinsel istismarda bulunduğu’ suçlamasıyla tutuklanan sınıf öğretmeni A.K. (51) hakkında dava açıldı. Öğrencilerini yanak, dudak, boyunlarından öptüğü, vücutlarına dokunduğu ileri sürülen öğretmen A.K.’nin ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan mağdur öğrenci sayısına göre 88 yıldan 165 yıla, ‘cinsel amaçla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan ise 20 yıldan 100 yıla kadar ve toplamda 265 yıl hapis cezası istendi.

KOCAELİ

Kocaeli, Gebze’de temizlik işçisi S.B. (38), hastanenin temizlik işleri müdürü A.İ.’nin tecavüzüne uğradığını iddia edip şikayetçi oldu. Soruşturma başlatıldı.

ADANA

Adana’da bir hastanede sezaryenla doğum yapan kadını narkozun etkisindeyken taciz ettiği ileri sürülen hasta bakıcı 46 yaşındaki A.U. tutuklandı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler