Taffarel galibiyeti Prandelli'ye hediye etti

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u deplasmanda 1-0 yenen Galatasaray'da teknik sorumlu Claudio Taffarel, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Taffarel, alınan 3 puanı Prandelli'ye armağan ettiğini söyledi.

Yayınlanma: 29.11.2014 - 21:39
Abone Ol google-news

Galibiyeti değerlendiren Taffarel, "Bütün takım ve oyuncularımı kutluyorum. Sahada inanılmaz özverili bir takım vardı. Bunların başında da Burak vardı. Kazanmamızda en büyük etken burak’tı. Çok zord bir maçtı. Evinde çok iyi oynayan bir takım vardı. Okan buruk çok iyi bir teknik direktör ve zor bir maç bizi bekliyordu. Bugün oyuncularımdan tek istediğim özverili oynamaları yüreklerini sahaya koymalarıydı bunlrı istedim ve hepsini yerine getirdiler" dedi.

"PRANDELLI'NİN ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLA..."

Galatasaray taraftarından beklentileri konusunda ise Brezilyalı çalıştırıcı, "Bakıldığı zaman Prandelili’nin beraber çalıştığı ile bugün üç puan alan takım aynı. Üç puanı Prandelli’ye armağan etmek istiyorum. Bir şeylerin değişmesi gerektiğini bilen bir takım sahadaydı. Prandelli’nin çalıştırdığı takımla bu takım aynı. Değişen bir şey yok" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler