Taraftarla tartışan Boutaib’e yönetimden uyarı (02.09.2018)
Evkur Yeni Malatyaspor’da Atiker Konyaspor ile oynanan maçta bir pozisyon sonrası taraftarla tartışan golcü futbolcu Khalid Boutaib’e yönetimden uyarı geldiği belirtildi.

Bu sezon henüz golle tanışamayan Evkur Yeni Malatyaspor'un Faslı futbolcu Khalid Boutaib’e 1-0 kaybedilen Atiker Konya maçının sonlarına doğru kendisine tribünden gösterilen tepkiye aynı şekilde tepkiyle karşılık vererek, bu davranışıyla maçın önüne geçmişti. Sarı-kırmızılı yönetimin Khalid’in davranışın bir kez daha tekrarlanmaması uyarısında bulunduğu ifade edildi.
Yönetimin Faslı futbolcuya, “Taraftar her zaman haklıdır. Onlar bizim en büyük itici gücümüz. Konya maçındaki kötü oyuna gösterilen tepki gayet kibar ve haklıydı. Hiçbir futbolcumuzun taraftara kızmak ya da farklı bir davranışta bulunmak gibi bir lüksü olamaz. Futbolcu profesyoneldir, işler kötü gittiğinde tribünleri duymayacak ve sadece işine konsantre olacak” dediği öğrenildi.

Spor Haberleri
-
Jose Mourinho'dan sözleşme yanıtı!
-
FIFA Başkanı duyurdu: Dünya Kupası finalinde bir ilk!
-
Kyrie Irving'den kötü haber: Sakatlık durumu belli oldu!
-
Ömer Erdoğan'dan Sivasspor'a veda!
-
Süper Lig'de ayrılık resmen açıklandı!
-
Bilet fiyatını 5 TL yaptı: Taraftarlara çağrıda bulundu!
-
Zeynep Sönmez'den üzen haber!
-
LeBron James'ten NBA tarihine geçen başarı!
-
Fenerbahçe'de transfer harekatı!
-
Liverpool, PSG deplasmanında
En Çok Okunan Haberler
-
‘Savunmasına katılmazsam namerdim’
-
Bozdağ, AKP’li Osman Gökçek’i yalanladı!
-
Zorlu Holding'ten Cem Köksal'ın yerine 'eski' atama!
-
İmamoğlu'nun ifadesi Cumhuriyet'te!
-
Bakan Ersoy’un eşinden ‘destek’ geldi!
-
‘Affedebileceğim bir şey değil’
-
'Ordunun yeni Türkçe sözcüsü eski bir gangster'
-
'Suç işleyenler ceza çekecek, öyle ateşkes falan değil'
-
Sigara fiyatlarına dev zam: Tarih verildi!
-
Cahit Berkay'dan tepki: Cenazede büyük saygısızlık!