“Tayyip Erdoğan 2. Peygamber”

Tayyip Erdoğan, "Peygambere hakaret algısı" yaratarak Cumhuriyet gazetesini hedef gösterdi. Aynı Tayyip Erdoğan AKP’lilerin kendisini peygamberle eş tutana da 2. Peygamber diyene de sessiz kalmıştı.

Yayınlanma: 20.01.2015 - 12:05
Abone Ol google-news

AKP Kırklareli İl Başkanı Hz. Muhammed için kimlik kartı hazırlamış. Çocuklarının adlarından birini "Tayyip" koymuştu. Kimlik kartının arkasına da AKP amblemi koymuştu. Hz. Muhammed'in adını  kendi siyasal çıkarları için kullanmıştı. Tayyip Erdoğan'ın bu kutsala hakaret'e hiç sesi çıkmamıştı.

 KILIÇDAROĞLU: BUNLAR DİNE HAKARET DEĞİL Mİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet gazetesinin, peygambere hiçbir hakaret olmamasına rağmen Charlie Hebdo karikatürlerini yayımlanmasını “kutsala hakaret" olarakniteleyip hedef göstermişti. Erdoğan Cumhuriyet’e sormuştu. “Bu ülkenin yüzde 99'u Müslümandır. Sen hangi ülkede yaşıyorsun ya. Kimsenin kutsalına bu şekilde hakaret edemezsin”

Oysa Tayyip Erdoğan AKP’lilerin kendisini peygamberle eş tutana da 2. Peygamber diyene  de sessiz kalmıştı. Gazeteci Mustafa Hoş, Bigboss kitabında Erdoğan’ için söylenen “kutsal” sözlere yer verdi.

İşte o sözler;

Takvim Köşe Yazarı Mehmet Akarca: Yüce Kattan Gönderilen tür; Her yüzyılın başında bunlardan bir adedi öbür âlemden görevlendirilir! Memlekette ne eksikse tamamlar, sorunları giderir, akort yapar, ayar verir, hamur gibi yoğurur-pişirirler…

AKP Düzce Milletvekili Fevai Arslan: Dünya Liderliği kabiliyetinde ve Allah’ın bütün vasıflarını üzerinde toplayan bir lider var. İşte bunun önünü kesmek istediler.

NOT: Allah'ın zati ve Subuti sıfatları sıfatları bulunmaktadır. Subuti sıfatlar İnsanlarda da olabilen, Zati sıfatlar da sadece Allah'ta olabilen sıfatlardır. Burada Erdoğan'ın Allah'ın bütün sıfatlarını taşıdığı söylemi de tamamen ŞİRK'tir.

AKP Kırkrareli İl Baş­ka­nı, Hüs­men Ağa Ter­kin, Hz. Mu­ham­me­d’­in AKP amb­lem­li nü­fus cüz­da­nını­ yaptırdı ve  “Tayyip” ismini ço­cuk­la­rı­nın ara­sı­na koy­du.

AKP Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser: Genel başkanımız ve Başbakanımız sayın Tayyip Erdoğan'a biz o kadar bağlıyız ve aşığız ki, bizim için adeta ikinci peygamberdir

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin: Sayın Başbakanımıza dokunmak bile inanın bence ibadettir

Egemen Bağış : Ülkemizde eğer Urfa şanlıysa, Antep gaziyse, Maraş kahramansa, Rize, İstanbul ve Siirt de mübarektir. Çünkü bu 3 şehir, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük liderinin doğmasına vesile olmuştur

Sağlık Bakan Yardımcısı ve eski AKP Milletvekili Agah Kafkas: Başbakan sözü Peygamber sünnetidir.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler