TFF'den Emine Bulut kararı
Türkiye Futbol Federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan görüşme sonucu 10 yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut için bu haftaki maçları 1 dakika geç başlatma kararı aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 10 yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklanarak öldürdürülen Emine Bulut için bu haftaki maçları 1 dakika geç başlatma kararı aldı.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Emine Bulut cinayeti ile ilgili sessiz kalmadı. Kırıkkale'de eski eşi tarafından kızının gözü önünde bıçaklanarak öldürdürülen Emine Bulut hakkında Bakan Kasapoğlu ile Nihat Özdemir görüşme gerçekleştirdi.
Yapılan görüşme sonrasında Süper Lig ve TFF 1'inci Lig'in 2'nci haftasındaki maçlara 1 dakika geç başlanacak ve futbolcular sahaya siyah pankart ile çıkacak.

Spor Haberleri
-
Fenerbahçe penaltı bekledi: Hakem sarı kart verdi!
-
Olympiakos'a galibiyet yetmedi!
-
Eintracht Frankfurt, Ajax'a şans tanımadı!
-
Athletic Bilbao güle oynaya çeyrek finalde!
-
İtalyanlara çeyrek final için beraberlik yetti!
-
Fenerbahçe Avrupa'da seriye bağladı!
-
Fenerbahçe'ye kötü haber!
-
Zorlu mücadelede ilk düdük geldi! Haydi Fenerbahçe...
-
Şevval İlayda Tarhan'dan tarihi başarı!
-
Barcelona'da Martinez gelişmesi!
En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!