Trabzonspor'un loca gerçeği: Belediyeler almadı!

F.Bahçe Başkanı Ali Koç'un Trabzonspor'a yönelik, "Kaç devlet kurumu stadınızda loca aldı, ne kadara aldı, ne paralar verdi?", "Trabzonsporlu olmayan ama bir şekilde devlet ile iş yaptığı için Trabzon'da loca alan iş adamları var mı?" sorduğu sorular Bordo-Mavili camiada gündem yaratırken, kulüp yetkilileri, kredi kullanılan bankalar hariç devlet kurumlarının veya belediyelerin loca almadığını duyurdular.

Yayınlanma: 17.01.2020 - 11:35
Abone Ol google-news

Kredi kullanılan ve uzun süreli anlaşma yapılan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın ise  500 bin TL'lik loca alımı var. Trabzonspor'dan Loca aldığı iddia edilen THY ve belediyeler ise kurum adına  loca almamış.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da Trabzonspor'dan Beylikdüzü ve İBB adına loca almadığı ortaya çıkarken, Trabzon büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyelerin kayıtlarına da rastlanamadı.

AKP'li başkan tarafından aşırı borçlandırılan ve bu dönem CHP'ye geçen Beşikdüzü Belediyesinin ise bırakın locayı, statta tek bir koltuğu dahi olmadığı öğrenildi. Yönetim Kurulundan Mehmet Yiğit Alp, Ertuğrul Doğan, eski yönetimden Nevzat Aydın ve Coşkun Bülbül en yüksek ücretten loca alan isimler olarak dikkat çekti.

Kıl payı Trabzonspor başkanlığını kaybeden Celil Hekimoğlu'nun locasını yenilememesi ise dikkat çekici...

Loca alımının %90'ı camia ve yakın çevresi tarafından gerçekleştirilmiş...

Piyasada adı geçen ve AKP'ye yakınlığıyla bilinen büyük inşaat şirketlerine satılan loca ise kayıtlarda gözükmüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon