Tudor ile Riekerink arasında 100 bin Euro fark

Yollarını ayırdığı Hollandalı teknik direktöre yıllık 900 bin Euro ödeyen sarı kırmızılılar, Tudor ile 1 milyon Euro’ya anlaştı. Hırvat çalıştırıcı bu sezonun kalan bölümü için ise 400 bin Euro alacak.

Yayınlanma: 16.02.2017 - 15:35
Abone Ol google-news


Galatasaray'dan gelen teklifi para konuşmadan kabul eden Igor Tudor, sarı kırmızılı kulüple son derece ekonomik bir sözleşmeye imza attı. Jan Olde Riekerink’e yılda 900 bin Euro ödeyen sarı kırmızılılar, Tudor’a 1.5 yıl için 1.4 milyon Euro verecek. G.Saray, Hırvat teknik direktöre bu sezonun sonuna dek 400 bin Euro, 2017-18 sezonunun tamamı için ise 1 milyon Euro ödeyecek. Borsaya gönderilen açıklamada, Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılım hakkı kazanması durumunda Tudor’a 200 bin Euro, ön eleme turuna katılım hakkı elde etmesi halinde ise 100 bin Euro, Türkiye Kupası kazanıldığı takdirde de 50 bin Euro prim verilecek. Galatasaray ayrıca, Tudor’un eski takımı Karabükspor’a 150 bin Euro fesih bedeli ödeyecek.

AKMAN KALDI

HIRVAT teknik adam, Karabükspor’da beraber çalıştığı yardımcılarıyla Florya’ya geldi. Ayrıca, Riekerink’in yardımcılığını yapan Ayhan Akman ve yıllardır Fernando Muslera’yı çalıştıran kaleci antrenörü Fadıl Koşutan da Tudor’un ekibinde yer alacak.

SABRİ O ÇALIMI ATTIĞINDA KAÇ YAŞINDAYDI

IGOR Tudor dün Florya’da sarı kırmızılı oyuncularla tanışırken, kendisine 2003 yılında Juventus’ta futbolcu iken Sabri Sarıoğlu’nun attığı şık çalımın görüntüleri izletildi. Tudor, görüntüleri izleyince, “Sabri bana o çalımı attığında kaç yaşındaydı?” diyerek herkesi güldürdü.(Hürriyet)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler