Türkiye kitap ve kültür fuarı açılıyor

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı, İstanbul ve Ankara'da ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Yayınlanma: 26.08.2009 - 08:56
Abone Ol google-news

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı, 28 Ağustos Cuma günü Ankara Kocatepe Camisi, 29 Ağustos Cumartesi günü de İstanbul Sultahahmet Camisi avlularında açılacak.

Vakıf Genel Müdürü Süleyman Necati Akçeşme, yaptığı yazılı açıklamada, vakfın çeyrek asrı aşkın bir süredir Sultanahmet ve Kocatepe Cami fuar alanlarını bir kültür merkezi haline dönüştürme amacını sürdürdüğünü, fuarla yazarları, yayıncıları, okurları ve ziyaretçileri bir araya getirerek büyük organizasyonlara imza attığını belirtti.

Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı'nın 28 Ağustos Cuma günü saat 12.00'de Kocatepe Camisi, 29 Ağustos Cumartesi günü de saat 13.00'de Sultanahmet Camisi avlularında açılacağını bildiren Akçeşme, ziyaretçilerin 15 Eylüle kadar fuarları gezebileceğini kaydetti. Akçeşme, Ankara'daki fuarda 65 stantta 85 yayınevi, İstanbul'da ise 125 stantta 150 yayınevinin okuyucuyla buluşacağını kaydetti.

Fuar süresince ziyaretçilere kafeteryalarda akşamları sıcak ve soğuk çay, meşrubat verileceğini belirten Akçeşme, yayınevlerinin de yazarlarla okuyucu buluşturarak imza günleri düzenleyeceğini ifade etti. Akçeşme, ayrıca yayınevlerinin yüzde 25 ila yüzde 50 indirimle satış yapacağını duyurdu.

Fuarlar, her gün saat 10.00'dan 23.00'e kadar ziyaret edilebilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler