WhatsApp'a yeni özellik: Bir devir kapandı

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a gönderilen mesajların alıcı tarafından okunduğunu gösteren yeni bir özellik eklendi. 'Mavi tik' özelliği ile 'mesajı görmedim' ve 'okumadım' gibi bahanelerinin sonu geldi.

Yayınlanma: 06.11.2014 - 09:33
Abone Ol google-news

Facebook tarafından satın alınan, 600 milyonu aşkın kişi tarafından kullanılan WhatsApp'a yeni bir özellik geldi.

WhatsApp kullanıcıları, artık yolladıkları mesajların alıcı tarafından okunduğunu görebiliyorlar. Bugüne kadar tek tık işareti mesajın gittiği, çift tık işareti ise mesajın karşı tarafa ulaştığı anlamına geliyordu. Yeni eklenen "mavi tık" özelliği ise mesajın kişi tarafından okunduğu anlamına geliyor. WhatsApp'ta 'mesajı görmedim' ya da 'okumadım' gibi bahanelerin sonu gelmiş oluyor.

HENÜZ BAZI TELEFONLARDA ÇALIŞMIYOR

Türkiye'de de kullanıma sunulan bu özellik bazı telefonlarda çalışırken bazılarında çalışmayabiliyor. Bu özelliğin çalışmadığı kullanıcılar gönderilen mesajın üzerine basılı tutarak üst menüde görünen "Info" işaretine dokunduklarında mesajla ilgili detayları ve mavi tık işaretini görebiliyorlar.

Öte yandan bu özelliği kullanmak için uygulamayı güncellemek de gerekmiyor. Mevcut halinde de okundu onayı görüntülenebiliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler