Yatalak bırakan dayakçı koca tutuklandı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, yılbaşı gecesi eşi Salim S. tarafından feci şekilde dövülen Kibariye S., 24 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra yatağa mahkum kaldı. Kibariye S.’nin ailesi, damatları Salim S.’nin dışarıda gezdiğini belirterek, adaletin yerini bulmasını istedi. Salim S. gözaltına alınıp, tutuklandı.

Yayınlanma: 30.01.2020 - 11:03
Abone Ol google-news

Gebze ilçesi Mevlana Mahallesi’nde oturan 2 çocuk annesi Kibariye S. (24), yılbaşı gecesi eşi Salim S. (29) tarafından feci şekilde dövüldü. Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kibariye S., 24 gün boyunca yoğun bakımda kaldı. Başına ve vücuduna aldığı darbelerle ağır yaralanan Kibariye S., buradan da Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Bu hastanede de 2 gün serviste yatan genç kadın, daha sonra taburcu edilerek anne ve babasının evine getirildi. Ailenin şikayeti üzerine Salim S. hakkında soruşturma başlatıldı.

Kızının başına gelenleri aktaran Selahattin Gezgin damadının serbest olduğunu belirterek adalet istemişti. Başlatılan soruşturma kapsamında dün gözaltına alınan koca, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı  hakimlikçe tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

YATAĞA MAHKUM KADIN ADALET İSTEMİŞTİ 



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler