Yazgıyı mühürlemek

Andy Mulligan’ın çok satışlı romanından uyarlanan dramatik gerilim, totaliter Devleti, yozlaşmayı, yolsuzluğu, polis şiddetini, adaleti arayışı özgün bir vurguyla betimliyor.

Yayınlanma: 29.05.2015 - 18:13
Abone Ol google-news

Billy Elliot, The Hours (Saatler) ve The Reader’ın (Okuyucu) yönetmeni Stephen Daldry bu kez Rio de Janeiro’nun yoksul semtlerine uzanıyor, çöp toplayarak zorlu bir yaşam savaşımı veren 14 yaşındaki Raphael, Gardo ve Rat’in (Gabriel) olağanüstü öykülerini anlatıyor.

Raphael bir gün çöp yığınlarının içinde bir cüzdan bulur. Bu cüzdan aktivist avukat José Angelo’nundur. Baskıcı hükümet yanlısı, belediye başkan adayı Santos’un sağ kolu olarak bilinen Angelo’yu bulmaya çalışan Raphael, Gardo ve Rat’in yaşamları aniden değişiverir.

Üç arkadaş öyle bir mucize gerçekleştirirler ki totaliter hükümetçe, hükümet yandaşı politikacılarca mahkum edilmiş tüm siyasi tutukluların, sömürülenlerin, yoksulların, ezilenlerin haklarını ve öçlerini alırlar.

Trash (Umut Kırıntıları) Yön: Stephen Daldry Oyn: Rickson Tevis, Edouardo Lois, Gabriel Weinstein, Maria Eduarda Lima Botelho, Wagner Moura, José Dumont, Rooney Mara, Martin Sheen / 2014, 109 dakika, As Sanat.

Format: Dvd.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler