Yeni filminin adı 'Kuru Otlar Üstünde'

En son “Ahlat Ağacı” ile Cannes'da boy gösteren Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filminin adı belli oldu. Usta yönetmenin “Kuru Otlar Üstünde” adlı yeni filmine dair henüz bir bilgi yok.

Yayınlanma: 21.01.2020 - 16:45
Abone Ol google-news

Türkiye'nin dünyada en çok tanınan sinemacısı olan Nuri Bilge Ceylan, en son 2018'de Cannes'da dünya prömiyerini yapan “Ahlat Ağacı” adlı filmini izleyiciyle buluşturmuştu. Yakın bir zaman önce uzun yıllardır birlijkte çalıştığı yapımcısı Zeynep Atakan ile yollarını ayıran Ceylan'ın yeni filmine dair detaylar merak konusuydu ve nihayet ilk bilgi kırıntısı geldi. Yönetmenin yeni filminin adı “Kuru Otlar Üstüne” olacak. Bu bilgiyi veren de TRT 12 Punto'nun sosyal medya hesabı oldu.

TRT 12 Punto'nun resmi Twitter hesabından yapılan açıklama şu şekilde: 12 Punto TRT Senaryo Günleri'nde bu yıl itibariyle her yıl Türk sinemasının ustalarından birine "Ustaya Saygı TRT Ortak Yapım Ödülü" verilecek. "Ustaya Saygı TRT Ortak Yapım Ödülü"nün ilki yeni film projesi #KuruOtlarÜstüne için usta yönetmen Nuri Bilge Ceylan’a verilecek.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler