Yeni haftaya yeni filmler

Sinema salonlarında bu hafta 4’ü yerli 10 film vizyona giriyor.

Yayınlanma: 10.01.2020 - 02:00
Yeni haftaya yeni filmler
Abone Ol google-news

Derin Sular: Brian Duffield ve Adam Cozad’ın senaryosunu kaleme aldığı film, deprem sonucu okyanusun derinliğinde bulunan bir laboratuvarda mahsur kalan ve hayatta kalma mücadelesi veren bir grup sualtı araştırmacısının hikâyesini anlatıyor. 

Cats Andrew Lloyd Webber’in müzikal tiyatrosunu sinema filmine dönüştüren Oscar ödüllü yönetmen Tom Hooper’in, senaryosunu Lee Hall ile birlikte yazdığı film; klasik baleden modern dansa, hiphop’tan caza, sokak danslarından step dansına kadar çeşitli danslarla müzikal türüne farklı bir bakış sunuyor.

Bıçaklar Çekildi Rian Johnson’ın yazıp yönettiği “Bıçaklar Çekildi”, aile yakını Harlan Thrombey’nin ölümü sonrası, aile üyelerini sorguya çeken iki dedektifin soruşturmasını odağına alıyor. Filmin başrollerinde Daniel Craig’ın yanı sıra Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis gibi oyuncular rol alıyor.

Biz Böyleyiz Caner Özyurtlu’nun yazıp yönettiği “Biz Böyleyiz”, ellerinde büyüdükleri kadının rahatsızlığı sebebiyle yıllar sonra yeniden bir araya gelen bir grup arkadaşın hikâyesini konu ediniyor. Filmin başrollerinde sanatçı Hümeyra, Berrak Tüzünataç, Özge Özpirinçci, Şebnem Bozoklu, Engin Öztürk, Meriç Aral ve Boran Kuzum yer alıyor. 

Ajanlar İş Başında Troy Quane ve Nick Bruno’nun yönetmenliğini üstlendiği haftanın animasyon filmi; iyi bir ajan olan Lance Sterling’in, bir görev için kendisinin zıttı ve teknoloji düşkünü bir teknik eleman olan Walter Beckett’a bel bağlamak zorunda kalışını konu alıyor.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler