Yeni transfer Adil Rami!

Fenerbahçe’de ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Adil Rami’nin kupadaki Kayserispor maçında ilk 11 başlaması herkesi şaşırtmıştı. Menajeriyle sürekli ayrılık için transfer görüşmeleri yapan ve transferine yüzde 100 olarak bakılan Rami, forma giydiği ve 90 drakika oynadığı Kayseri karşısında geceye damgasını vurmuş, gösterdiği performansıyla hem taraftarların hem de teknik direktör Ersun Yanal’ın gelecekle ilgili kafasını karıştırmıştı.

Yayınlanma: 24.01.2020 - 11:29
Yeni transfer Adil Rami!
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Adil Rami’nin kupadaki Kayserispor maçında ilk 11 başlaması herkesi şaşırtmıştı. Menajeriyle sürekli ayrılık için transfer görüşmeleri yapan ve transferine yüzde 100 olarak bakılan Rami, forma giydiği ve 90 drakika oynadığı Kayseri karşısında geceye damgasını vurmuş, gösterdiği performansıyla hem taraftarların hem de teknik direktör Ersun Yanal’ın gelecekle ilgili kafasını karıştırmıştı. Transfer harcama limitinin etkisi, Yanal’ın Rami’yi oynatması, Fransız oyuncuyla devam kararını pekiştirdi. Adil Rami’nin kötü giditaşı için kısa bir süre önce menajeri İstanbul’a çağrılmıştı. Sarı-Lacivertli takımın transfer politikasında bir son dakika değişikliği olmazsa Rami, Fenerbahçe’yle yoluna devam edecek. Zanka’nın kötü performansıya gözden düştüğü ortamda, üçüncü stoper konumuna yükselen oyuncu, antrenmanlarda özverili bir şekilde çalışmaya devam ediyor.  

Falette’yi Erzurum istememiş!

Fenerbahçe’nin tartışmalar içerisinde transfer ettiği fakat hala lisansını çıkaramadığı Simon Falette’nin geçen sezon Erzurumspor’a teklif edildiği fakat Mavi-Beyazlı yönetimin oyuncuyu istemediği ortaya çıktı. Daha önce Luiz Gustavo-Tolga Ciğerci transferlerinde tam isabet sağlayan ve Rogon menajerlik şirketiyle yakın ilişkiler kuran Ali Koç’un yine aynı adresten Falette’i alması tartışmalara yol açtı. Tecrübeli stoperin geçen sezon 750 bin Avro karşılığında Erzurumspor’a teklif edilmesinin ortaya çıkması dikkat çekti. Bu sezon E.Frankfurt formasıyla sadece 1 maça çıkan ve kalitesiyle kafalarda soru işareti bırakan Falette, Comolli ve Ali Koç arasındaki krizin patlak vermesine sebep olurken 27 yaşındaki Gineli defansın sahaya çıkacağı tarih ise camia tarafından merakla bekleniyor.

.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon