Yıldırım: Terör olayları devletin kontrolü altında

Eski TBMM Başkanı ve AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Malazgirt Zaferi’nin 948. yıldönümü nedeniyle gittiği Bitlis’te yaptığı açıklamada, Eskiye göre asayiş problemi yok denecek kadar az. Adli ve terör olayları devletin kontrolü altında. Gayet güzel ve başarılı çalışmalar yapılıyor" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 26.08.2019 - 23:13
Abone Ol google-news

Eski TBMM Başkanı ve AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Malazgirt Zaferi’nin 948. yıldönümü münasebetiyle, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan ile birlikte Ahlat ilçesine gelerek buradan Bitlis’e geçti.

Bitlis Belediyesini ardından Valiliğe geçen Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, "Bitlis, altıncı bölge oldu. Altıncı bölge olduğu için artık tekstille uğraşanlar bu taraflara kayıyor. Bu anlamda, tekstille ilgili istihdama katkı sağlayacak fabrikalar kurulursa ve bu yönüyle de adım atılırsa çok daha güzel olabilir. Eskiye göre asayiş problemi yok denecek kadar az. Adli ve terör olayları devletin kontrolü altında. Gayet güzel ve başarılı çalışmalar yapılıyor." açıklamasında bulundu.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler