Yılın en iyi hafif ticari aracı

Tofaş'ın Bursa'daki fabrikasında üretilerek dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen yeni Fiat Doblo'nun Cargo versiyonu, 2010 Dünya Filo Araçları Ödülleri'nde ''Yılın En İyi Hafif Ticari Aracı'' seçildi.

Yayınlanma: 19.05.2010 - 12:19
Abone Ol google-news

Tofaş'tan yapılan açıklamada, mevcut motor seçenekleri kapsamında sunulan ve yakıt tasarrufu sağlayan Start&Stop teknolojisinin, yarışma kapsamında ''Yılın Çevre Ödülü''ne layık görüldüğü kaydedildi.

Yapılan açıklamada, Tofaş'ın Bursa'daki fabrikasında üretilerek ve dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen yeni Fiat Doblo'nun Cargo versiyonu, 2010 Dünya Filo Araçları Ödülleri'nde ''Yılın En İyi Hafif Ticari Aracı'' seçildiği belirtildi.

Açıklamada, hafif ticari araç sınıfının referans modeli olma başarısını gösteren Fiat Doblo Cargo'nun yeni nesli, etkileyici tasarımı ve sürüş konforunun yanı sıra büyüyen boyutların etkisiyle 1 tona varan yükleme özellikleri ve geniş motor seçenekleriyle ticaret erbabının kısa zamanda vazgeçilmezi olmayı başarmasıyla dikkat çektiği ifade edildi.

Kısa ve uzun aks mesafeli van versiyonlarının yanı sıra yüksek ve normal tavanlı olmak üzere farklı karoser tiplerine sahip olan yeni Fiat Doblo Cargo'nun ayrıca normal ve uzun şasi tipleri de yine Bursa'da Tofaş Fabrikası'ndan üretilerek bir çok ülkeye ihraç edildiği bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler