Yurttan kısa kısa

Adana'da bir polis memurunun, tartıştığı genci beylik tabancasıyla yaraladığı iddia edildi. Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, yıldırım düşmesi sonucu park halindeki 2 kamyon kısmen yandı. İşte yurtta meydana gelen diğer olaylar...

Yayınlanma: 30.06.2009 - 07:24
Abone Ol google-news


Doktor olan oğlu da kurtaramadı

Trabzon'da ağaçtan düşerek yaralanan kadın, doktor olan oğlunun müdahalesi sonrası kaldırıldığı hastanede 25 gün sonra yaşamını yitirdi. Akçaabat ilçesi Akçakale beldesi Zeytinlik Mahallesi'nde oturan Nilgün Baysal (54), 25 gün önce meyve toplamak için evinin bahçesindeki yeni dünya ağacına çıktı. Dengesini kaybederek ağaçtan düşen kadın yaralandı. Kadına ilk müdahale, doktor olan oğlu Özgür Baysal tarafından olay yerinde yapıldı.

Yaralı Baysal, daha sonra oğlunun görev yaptığı Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Baysal, bugün hayatını kaybetti.

 

Elektrik kapımına kapılan hamile kadın öldü

Batman'ın Kozluk ilçesinde, elektrik akımına kapılan kadın öldü. Neslihan Engin (21), Ulaşlı köyündeki evin banyosunda elektrikli ısıtıcıyla su ısıtmak isterken akıma kapıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden ve 7 aylık hamile olduğu belirtilen Engin'in cesedi otopsi için Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Neslihan Engin'in cenazesi otopsinin ardından Ulaşlı köyünde toprağa verildi.

 

Kayseri'de hırsızlık iddiası

Kayseri'de, otomobillerden teyp ve bazı eşyalar çaldığı iddiasıyla 2 kişi tutuklandı.
Argıncık Alsancak Mahallesi'nde, M.A'ya ait otomobili çalan kişiler, içindeki güneş gözlüğü, hafıza kartı, hoparlör ve oto parfümünü aldıktan sonra aracı terk etti. Otomobili çaldığı belirlenen ve gözaltına alınan S.B. (20), S.T. (20) ile U.S'nin (14) aynı mahalle ile Cengiz Topel ve Camikebir Mahallesi'nde 3 otomobilden daha oto teybi çaldığı tespit edildi.

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan S.B. ve S.T. tutuklandı, U.S. ise yaşı küçük olduğu için tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Uşak'ta intihar

Uşak'ın Eşme ilçesine bir genç, çok sayıda ilaç içerek intihar etti. Güney köyde oturan A.E. (19), ailesi tarafından baygın bulunarak Eşme Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çok sayıda ilaç içtiği belirlenen A.E, buradaki ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Uşak Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. A.E'nin cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Öte yandan, Samsun'un Çarşamba ilçesi Orta Mahalle'de Hacer K. (72), kendini evin çatısına bağladığı ipe asarak intihar etti.

 

Adana'da silahla yaralama

Adana'da bir polis memurunun, tartıştığı genci beylik tabancasıyla yaraladığı iddia edildi.
İddiaya göre, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli ismi açıklanmayan sivil giyimli bir polis memuru, merkez Yüreğir ilçesi Yaşar Doğu Caddesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı Zülfü K'yı (18) beylik tabancasıyla sağ bacağından yaraladı. Zülfü K. Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, polis memurunun gözaltına alındığı öğrenildi.

 

İzmir'de kavga: 1 yaralı

İzmir'in Buca ilçesinde bir kişi bıçaklandı. Fevzi Çakmak Caddesi Ufuk Meydanı yakınlarında, Ali Taylan (26), henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı S.G. tarafından karnından bıçaklandı. Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ali Taylan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Saldırgan S.G, olaydan sonra gözaltına alındı.


Yıldırım isabet eden 2 kamyon yandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, yıldırım düşmesi sonucu park halindeki 2 kamyon kısmen yandı. Gebze Kamyon Garajı girişinde bulunan park halindeki 42 L 6644 plakalı kamyona yıldırım isabet etmesi sonucu yangın çıktı. Kamyonda uyuyan Özcan Okumuş, araçtan çıkmayı başardı. Bu sırada alevler yakındaki Yusuf Karaca'ya ait 51 KL 574 plakalı kamyona da sıçradı. Yangın, Gebze Belediyesi itfaiye ekipleri ve çevredeki şoförlerin müdahalesiyle söndürüldü. Araçlarda maddi hasar meydana geldi.

 

Kıskançlık kavgasında eşini bıçakladı

Bursa'da bir kadın, kendisini aldattığı iddiasıyla tartıştığı eşi tarafından bıçaklandı.
Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Tuna Mahallesi Adalet Caddesi'nde oturan Gülşen G. (36), eşi Yaşar G. (36) ile başka bir kadınla ilişkisi olduğu gerekçesiyle tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Yaşar G, mutfaktan aldığı bıçakla eşini 5 yerinden yaraladı. Ağır yaralanan Gülşen G, komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibince Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İnşaat işçisi, 3 çocuk babası Yaşar G, gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

Jant kapağı anneyi yaraladı, bebeği öldürdü

Hatay'da lastiği patlayan otomobilden fırlayan jant, yoldan geçen bir anneyi yaraladı, kucağındaki 2 aylık bebeğin de ölümüne neden oldu.

Alınan bilgiye göre, Şevket Adaş yönetimindeki 31 EA 449 plakalı otomobilin jant kapağı, Büyükdalyan beldesinde lastiği patlayınca yerinden fırladı.

Jant kapağı, bu sırada yoldan geçen Nazlı Gümüş'e (22) çarptı. Çarpmanın etkisiyle anne Nazlı Gümüş ile kucağındaki iki aylık kızı Asya, yaralandı.

Antakya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Asya bebek, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Annenin sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

 

Kazadan sonra hastane yerine iş yerine gidince öldü

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir otomobilin çarpması sonucu hafif yaralanan kişi, gittiği iş yerinde fenalaşarak yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, sürücünün kimliği ve plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil, Kent Meydanı Alışveriş Merkezi önünde, Ahmet Erbak'ın kullandığı (49) 16 P 6151 plakalı motosiklete arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle devrilen motosikletin düşerek hafif yaralanan Erbak, ''ağrı hissetmeyince'' motosikletine binerek Kırcaali Mahallesi'ndeki iş yerine gitti.

İş yerinde bir sandalyeye oturan Ahmet Erbak, kazayı arkadaşlarına anlattığı sırada aniden fenalaştı.

Erbak, iş yeri çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından Bursa Devlet Hastanesi'ne götürülmek istenirken yolda yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, Erbak'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler