Zafer Hamilton'un

Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinde Vodafone McLaren Mercedes ''duble'' yaparken Lewis Hamilton birinci, Jenson Button ise ikinci oldu.

Yayınlanma: 30.05.2010 - 13:00
Abone Ol google-news

İstanbul Park Pisti'nde 58 tur üzerinden yapılan yarışta, İngiliz Lewis Hamilton birincilik kürsüsüne çıktı. Hamilton'ın takım arkadaşı İngiliz Jenson Button ikinci olurken, yarışa pole pozisyonda başlayan Red Bull Racing'in Avustralyalı pilotu Mark Webber ise üçüncü sırayı elde etti.

İstiklal Marşı'nı Ajda Pekkan seslendirdi

Formula 1 Türkiye Grand Prix'si öncesi İstiklal Marşı'nı Ajda Pekkan seslendirdi.
Türkiye Grand Prix'sinde her yıl bir ses sanatçısının seslendirdiği İstiklal Marşı'nı bu kez ''Süper Star'' Ajda Pekkan söyledi. Seyirciler, İstiklal Marşı'nın ardından Ajda Pekkan'ı ayakta alkışladı.

Dünyanın en uzun boylu adamı İstanbul Park'ta

Dünyanın en uzun boylu adamı Sultan Kösen (2.47) de İstanbul Park Pisti'ndeydi.
Yarışlar başlamadan önce İstanbul Park'a gelen Sultan Kösen, Red Bull Racing takımının motor evine girdi. Kösen'in padok alanından geçişi sırasında özellikle yabancı basın mensupları büyük ilgi gösterip, dünyanın en uzun adamının fotoğrafını çekmek için birbirleriyle adeta yarıştı. Sultan Kösen, daha sonra Red Bull ekibiyle birlikte basın mensuplarına poz verdi.

Padok alanı hareketliydi

Formula 1 Türkiye Grand Prix'si öncesinde İstanbul Park'ın padok alanı da oldukça hareketliydi. Basın mensupları pilotların motor evlere girişlerini çekmek için padok alanında konuşlanırken, padok alanına giriş hakkı bulunan davetliler de motor evlerin önünde fotoğraflar çektirip çeşitli aktivitelere katıldı. Ana tribünün arkasındaki alışveriş alanında da takımların resmi ürünlerinin satışı yapılırken, düzenlenen çeşitli aktivitelerle yarışı bekleyen seyircilerin iyi vakit geçirmeleri sağlandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler