Zeytinburnu'nda sahte içkiden 5 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yoğun bakımda

Zeytinburnu'nda sahte alkol tükettikleri tespit edilen 5 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Evdeki 3 kişinin alkolü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından korunabilmek için tükettikleri değerlendiriliyor.

Yayınlanma: 18.03.2020 - 10:13
Zeytinburnu'nda sahte içkiden 5 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yoğun bakımda
Abone Ol google-news


Zeytinburnu'nda sahte alkol tükettikleri iddia edilen 5 kişi yaşamını yitirirken, 4 kişinin de yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor.
Merkezefendi Mahallesi'nde ikamet eden Türkmenistan uyruklu Esger A. (31), Narmurat E. (37) ve Doskabul P.'den haber alamayan arkadaşları durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kapalı olan evin kapısını çilingir yardımıyla açtı. Esger A., Narmurat E. ve Doskabul P.'nin hareketsiz yattıklarını gören polisler, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yapılan ilk müdahalenin ardından, Türkmenistan uyruklu Esger A. ve Narmurat E.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. 

Merkezefendi Mahallesi'nde yaşayan Türkmenistan uyruklu Eresh K.'nin de (48) sahte alkol kullandığı için yaşamını yitirdiği öne sürüldü. Öte yandan Merkezefendi Mahallesi'nde ikamet eden Hayıtbay B. ile Telsiz Mahallesi'nde yaşayan Mahmasharıp R.' de sahte alkolden yaşamını yitirdi. Zeytinburnu'nda sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükselirken, Arslan B., Abdulsalom B., Doskabul P. ile isminin Ruslan olduğu belirlenen kişilerin de Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımdaki tedavileri devam ediyor.

Evdeki 3 kişinin alkolü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından korunabilmek için tükettikleri değerlendiriliyor.




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler