Zihinsel engellinin boğazını sırayla kesmişler

BOLU'da, zihinsel engelli 30 yaşındaki Erhan Gümüş'ü boğazını keserek öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 29 yaşındaki Gökhan Ç., 32 yaşındaki Ömer Ş. ve 39 yaşındaki Ömür B. adliyeye sevk edildi.

Yayınlanma: 24.02.2016 - 14:22
Abone Ol google-news

Gökhan Ç.'nin, Erhan Gümüş'ün arkadaş ortamında bir kişinin yönlendirmesiyle kendisine küfür etmesi üzerine 2 arkadaşıyla cinayeti işlediği ve suça ortak olup birbirlerini ihbar etmemek için sırayla Gümüş'ün boğazını kestikleri belirlendi.

Zihinsel engelli Erhan Gümüş, 2 Şubat'ta kaybolduktan sonra dün ormanlık alanda boğazı kesilerek öldürülüp toprağa gömülmüş bulundu. Gümüş'ün öldürülmesiyle ilgili şehirlerarası otobüs terminalinde bir otobüs firmasında servis şoförü olan Gökhan Ç., terminalde gece bekçisi Ömür B. ve Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan Ömer Ş. gözaltına alındı. Suçlarını itiraf eden şüphelilerin polisteki sorguları tamamlandı.

Şüphelilerin ifadelerine göre, sürekli D-100 Karayolu'nun kenarındaki şehirlerarası otobüs terminalinde vakit geçiren Erhan Gümüş, arkadaş ortamında bir kişinin yönlendirmesiyle Gökhan Ç.'ye küfür etti. O anda bunu önemsemeyen Gökhan Ç., daha sonra arkadaşı Ömer Ş. ile alkol alırken küfür olayını sorun yaptı. Gökhan Ç. ve Ömer Ş., aynı gün otogarın yakınında gördükleri Erhan Gümüş'ü otomobile alıp Çakmaklar Çamlığı mevkiine götürüp öldüresiye dövdü. Gümüş'ü ormanlık alanda karın üzerinde 'öldü' diye bırakan Gökhan Ç. ve Ömer Ş., 3 saat sonra Ömür B.'yi de yanlarına alarak döndüklerinde bıçakla Erhan Gümüş'ün boğazını kesti. Suça ortak olup birbirlerine ihbar etmemek için de sırayla Erhan Gümüş'ün boğazına kesik attılar, vücudunu çakmakla yaktılar.

Çabuk çürümesi için kıyafetlerini çıkarıp cesedi toprağa gömen ve polisin titiz çalışması sonucu yakalanan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Geniş güvenlik önlemleri altında çelik yelek giydirilerek adliyeye getirilen  şüphelilere bazı vatandaşlar tepki gösterdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler