Zirve Fırtına'ya teslim

F.Bahçe'nin Eskişehir engelini kayıpsız geçtiği haftada Türk Telekom Arena'da G.Saray'ın konuğu olan Trabzonspor, Burak Yılmaz''ın golüyle maçı 1-0 kazanarak zirveyi geri aldı. Prestij peşindeki Cimbom, yine hüsrana uğradı, Kazım takımını 10 kişi bıraktı.

Yayınlanma: 10.04.2011 - 15:56
Abone Ol google-news

Şampiyonluğun en güçlü adaylarından Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray'a konuk olduğu maçtan 1-0'lık önemli bir galibiyetle ayrıldı. Burak Yılmaz'ın 81. dakikada gelen golü bordo mavililere hayati bir üç puan getirdi. Ligde ve kupada havlu atan G.Saray açısından ise sadece prestij anlamı ifade eden maç yine hüsranla sonuçlandı.

Yekta'nın şanssızlığı

Maça hızlı başlayan sarı kırmızılılar, henüz 1. dakikada Yekta ile gole yaklaşmasına rağmen pozisyondan yararlanamadı. Bu pozisyon aynı zamanda genç oyuncunun sakatlanarak yerini Mustafa Sarp'a bırakmasına neden oldu. Kalan bölümde de her iki takımın ataklarını G.Saray'da Zapata, Trabzonspor'da ise Tolga  geçit vermeyince ilk yarı 0-0 sona erdi.

Kazım kızardı


İkinci yarıya hızlı başlayan Trabzonspor oldu. 48'de Jaja'nın pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Burak'ın penaltı beklentisinde hakem Bünyamin Gezer 'devam' dedi. 52'de G.Saray'ın atağında Sabri'nin ortasında Kazım'ın vuruşu Umut'tan döndü, top Tolga'da kaldı. 54'te ise Arda'nın kafa vuruşunda Tolga yine başarılıydı. Trabzonspor 72'de Burak'ın şutu takım arkadaşı Umut'a çarptı. 75'te Serkan Balcı'nın bileğine basan Kazım, kırmızı kart görürken, 76'da Jaja'nın pasına Burak dokunamadı. Cimbom 10 kişi kaldıktan sonra bordo mavililer oyuna ağırlığını koydu. Sol çaprazdan ceza alanına giren Jaja'nın Burak'a müthiş pasında, genç golcüye fileleri havalandırmak kaldı: 1-0.

28. haftanın sessiz mücadelesinde puanını 66'ya çıkaran Fırtına yeniden zirveye yükselirken, G.Saray 33 puanda kaldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler