Genç şefler, Türk mutfağının geleceği için yarışıyor!
35 Yaş Altı 3 Şef Yarışması, bu yıl ikinci kez düzenleniyor. Yarışma; genç şefleri mutfakta gıda atığını azaltma, sürdürülebilir malzemeler kullanma ve daha çevreci mutfak uygulamalarını geliştirme yönünde teşvik etme amacı taşıyor. Yarışma için online başvurular 6 Kasım’a kadar devam ediyor.
Ramazan ayında deprem bölgesindeki restoranlara destek
Kahramanmaraş merkezli büyük depremin yaralarını hep birlikte sarmaya çalıştığımız bu dönemde restoranların ve yerel üreticilerin desteğine ihtiyacı var. Yeme-içme sektörünün önemli iş ortaklarından biri olan Metro Türkiye, Gastronometro’nun kapılarını restoranlara açıyor. Ülkemizin mutfak kültürünü yaşatmak için depremden etkilenen bölge restoranlarının yeniden ayağa kalkmasına destek veriyor.