Cumhuriyet Kitap Dergi Vitrindekiler Özel Sayısı YARIN gazeteniz Cumhuriyet ile birlikte...
Cumhuriyet Kitap Dergi Vitrindekiler Özel Sayısı ile “Merhaba”.
Dergimizin en önemli köşelerinden biri de kuşkusuz Vitrindekiler. Bundan böyle sıklıkla Vitrindekiler Özel Sayısı ile karşınızda olacağız. Elbette her yetkin kitaba aynı anda yer açmamız olanaklı değil fakat elimizden geldiğince sizlere doğru bir seçkiyle yetkin bir okuma rehberi sunmaya çalışacağız.
Aslan payında Vitrindekiler köşemizin yer aldığı bu sayımızda yer alan yazarlarımız ise şöyle:
- M. Sadık Aslankara (“Cumhuriyetle doğrulan hikâyemiz” / H. Esat Yavuztürk, Kantarın Topu, Dorlion Yayınları / Melahat Görgülü, Eski Günler, İkinci Adam Yayınları / Uğur Gergin, Motorda Kimse Kalmasın, İletişim Yayınları),
- Y. Bekir Yurdakul (Şermin Yaşar / Telefon Melefon Yok!, Kronik Çocuk),
- Emek Yurdakul (Çağrı Odabaşı, Genel Kültür Kitabım – Konuşuyorum, Sincap Kitap),
- Kısa tanıtımlar ve Mustafa Başaran’ın hazırladığı Bulmaca ile de düşün trafiği sürüyor!
CUMHURİYET’E DESTEK VE DAYANIŞMA ÇAĞRISI: CUMHURİYET İMECESİ!
Gazetemiz Cumhuriyet, her geçen gün artan baskılar ve ekonomik zorluklar sebebiyle Cumhuriyet Okurları’nın (CUMOK) isteği ve desteğiyle bağış ve dayanışma kampanyası başlattı: Cumhuriyet’le imece.
Cumhuriyet, 101 yıldır halkın haber alma hakkını savunan, özgür ve bağımsız bir gazete. Cumhuriyet gazetesinin patronu yok, holdingi yok. Hiç kimseden, hiçbir kurumdan emir almaz. Tek yol göstericisi; büyük önder Atatürk liderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin varlık temelini oluşturan Aydınlanma Devrimleridir.
Cumhuriyet, daha önce olduğu gibi bugün de laik, demokratik, sosyal hukuk devleti ilkesinin izleyicisi, insan hakları ve eşitlikten, özgürlükten, Aydınlanmadan yana, çevreye duyarlı toplumun dirençle ayakta duran yürekli kalesidir.
Cumhuriyet, 101 yıldır başı dik, dürüst, ilkeli yayıncılık yapıyor. Cumhuriyet 101 yıldır bağımsız. Katkınızla bağımsızlığımız güçlenecek. Cumhuriyet 101 yıldır Aydınlanmacı. Bağışınızla Aydınlanma ateşi parlayacak.
Cumhuriyet 101 yıldır okurun ve halkın öz gücüne yaslanıyor. Dayanağımızsınız. Cumhuriyet, 101 yıldır demokrasiyi ve özgürlükleri savunuyor. Gücümüzsünüz.
Sizleri, CUMOK’un (Cumhuriyet Okurları) isteği ve desteğiyle başlayan bağış ve dayanışma kampanyamıza, Cumhuriyet’in geleceğine imeceyle ortak olmaya çağırıyoruz.
BANKA BİLGİLERİ
TL HESAP
CUMHURİYET VAKFI
BANKA ADI: Türkiye İş Bankası Pangaltı Şubesi
HESAP NO: (1041) 1214335
IBAN NO: TR38 0006 4000 0011 0411 2143 35
SWIFT CODE: ISBKTRIS
USD HESAP
CUMHURİYET VAKFI
BANKA ADI: Türkiye İş Bankası Pangaltı Şubesi
HESAP NO: (1041) 0852409
IBAN NO: TR28 0006 4000 0021 0410 8524 09
SWIFT CODE: ISBKTRIS
EUR HESAP
CUMHURİYET VAKFI
BANKA ADI: Türkiye İş Bankası Pangaltı Şubesi
HESAP NO: (1041) 0852447
IBAN NO: TR69 0006 4000 0021 0410 8524 47
SWIFT CODE: ISBKTRIS
Yaşasın Cumhuriyet!
İyi okumalar...
Cumhuriyet Kitap Dergi Vitrindekiler Özel Sayısı BUGÜN, gazeteniz Cumhuriyet ile birlikte...
Unutmayın; her gün Cumhuriyet, her perşembe Cumhuriyet Kitap Dergi okunur!
Gamze Akdemir
