AKP'li Yavuz Subaşı: Temel Karamollaoğlu'na hakkımı helal etmiyorum

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'na yüklenen AKP Milletvekili Yavuz Subaşı, "Varsa vicdanıyla baş başa bırakıyor, kınıyorum. Zerre kadar hakkım geçtiyse bu hakkımı helal etmiyor ve ahirete bırakıyorum" dedi

Yayınlanma: 08.03.2023 - 18:20
AKP'li Yavuz Subaşı: Temel Karamollaoğlu'na hakkımı helal etmiyorum
Abone Ol google-news

AKP Balıkesir Milletvekili Subaşı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Millet İttifakı'nın ortaklarından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na yüklendi. 

"YAPTIKLARI KAVGA, KOLTUK KAPMA SAVAŞIYMIŞ"

Millet İttifakı'nı da hedef alan AKP'li Subaşı, şu ifadeleri kullandı:

"Bunların tek amacı, savaşı; koltuk savaşıymış, bunu yaşanan süreçte tüm kamuoyu gördü. Yaptıkları kavga, savaş meğerse koltuk kapma meydan savaşıymış. Buna benzer bir kavgayı 1980'li yıllarda Güneş Motel örneğinde gördük. Dün a olanı, bugün b olarak tekrar yaşadık. Sanki babalarından kalmış miras gibi bakanlık koltuklarını habire dağıtıyorlar."

"VİCDANIYLA BAŞBAŞA BIRAKIYORUM"

Necmettin Erbakan'ın, "hayalleriyle dalga geçen bir zihniyetin temsilcisinin adaylığının, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde açıklanmasının, Milli Görüş çizgisine hizmet edenleri yaraladığı gibi kendisini de derinden üzdüğünü" söyleyen Subaşı, şöyle devam etti:

"Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na zerre kadar hakkım geçtiyse bu hakkımı helal etmiyor ve ahirete bırakıyorum. Karamollaoğlu'nu varsa vicdanıyla baş başa bırakıyor, kendisini kınıyorum."


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon