Gamze Akkuş İlgezdi'den montaj ve sahte site açıklaması: Engelleyemeyecekler!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, Millet İttifakı’nın seçim için hazırladığı kampanya görselleriyle sahte internet sitesi oluşturulmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. İlgezdi, “İkinci turdan o kadar korkuyorlar ki yalana, montaja, sahteciliğe başvuruyorlar. Yalanlarını, iftiralarını buradan sürdürüyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. cumhurbaşkanı olmasını engelleyemeyecekler!” dedi.

Yayınlanma: 25.05.2023 - 14:46
Gamze Akkuş İlgezdi'den montaj ve sahte site açıklaması: Engelleyemeyecekler!
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, birçok haber sitesinde Millet İttifakı’nın kampanya görseli ile verilen ilanlara tıklandığında sahte siteye yönlendirildiğini ifade etti. Akkuş İlgezdi, bugün yaptığı yazılı açıklamada, ilgili sitenin kim tarafından açıldığının da gizlendiğini belirterek şunları kaydetti:

"O KADAR KORKUYORLAR Kİ..."

“İkinci turdan o kadar korkuyorlar ki yalana, montaja, sahteciliğe başvuruyorlar. Kaset montajlarından sonra seçim kampanyamızın görseli ile verilen reklamlarla sahte bir internet sitesi kurmuşlar. Yalanlarını, iftiralarını buradan sürdürüyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. cumhurbaşkanı olmasını engelleyemeyecekler!

"SAHTECİLİĞE VE MONTAJA DOYMADILAR"

akpsizturkiye.com diye bir site kurmuşlar sahte bakanlar kurulu bile oluşturmuşlar. Sahteciliğe ve montaja doymadılar. Bir sürü iftira ve yalan ile algı yaratmaya çalışıyorlar. Bunların arkasında kim olduğunu herkes biliyor. O kadar amatörler ki bakanlık listesinde şubat ayında yaşamını yitiren eski Genel Başkanımız Deniz Baykal var. Rahmetli Baykal’ın ismi Gençlik ve Spor Bakanı olarak geçiyor.”

 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler