Ülkü Ocakları Genel Başkanı: 'Üniversitelerdeki terör eylemlerinin arkasında hep CHP var'

MHP’nin gençlik teşkilatı Ülkü Ocakları bu kez hedefini CHP’ye çevirdi. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “Üniversitede yaşanan bütün terör eylemlerine ve terör propagandalarına baktığımız zaman bunların arkasında hepsinin CHP’nin olduğunu görüyoruz” dedi.

Yayınlanma: 04.09.2022 - 07:05
Ülkü Ocakları Genel Başkanı: 'Üniversitelerdeki terör eylemlerinin arkasında hep CHP var'
Abone Ol google-news

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Tokat’ta partililere hitaben yaptığı konuşmada CHP'yi "terörist eylemlerin arkasında olmakla" itham etti.

Yıldırım, "Üniversitede yaşanan bütün terör eylemlerine ve terör propagandalarına baktığımız zaman bunların arkasında hepsinin CHP’nin olduğunu görüyoruz" iddiasında bulunduğu konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün biz bunların hepsini bir rapor haline getirdik. Üniversiteleri karıştırmak isteyen, gençlerimizi provoke etmek isteyen, her türlü milli manevi değerlerimize saldırı yapılmasının arkasında bu ittifakın olduğunu görmek bizleri ziyadesiyle endişelendirmektedir. O yüzden Türk gençliği bu anlamda kararını net bir şekilde vermiş ve Cumhur İttifakı konusunda hemfikir olmuştur. Yapılan birkaç araştırmayı incelediğimiz zaman geçtiğimiz günlerde hatta önemli bir televizyon kanalında çok önemli bir gazeteci bu anket sonuçlarını açıkladı. Yapılan çalışmalara göre ilk defa oy kullanacak olan yaklaşık 6,5-7 milyonluk genç seçmenimizin yüzde 35’i kendisini ülkücü olarak tanımlıyor. Hamdolsun ki bu liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin ve bütün ülküdaşlarımızın özverisi çalışmasıyla bugün meydana gelmiştik. Artık aileler getirip çocuklarını ülkü ocaklarını Ülkü Ocaklarına emanet etmektedir."


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler