Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi ve yönetimi ibra edildi!

Beşiktaş Kulübünün olağan idari ve mali genel kurulu gerçekleştiriliyor. Ahmet Nur Çebi yönetimi, 2022 yılı faaliyetleri için idari ve mali açıdan ibra edildi.

Yayınlanma: 02.12.2023 - 13:25
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi ve yönetimi ibra edildi!
Abone Ol google-news

Beşiktaş Yönetimi, 2022 yılı ve 1 Ocak-31 Mayıs 2023 dönemi faaliyetleriyle mali ve idari açıdan ibra edildi.

Beşiktaş Kulübünde Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulunun 1 Ocak-29 Mayıs 2022 ve 29 Mayıs-31 Aralık 2022 dönemleri faaliyetleri oy çokluğuyla ibra edildi.

Siyah-beyazlı kulübün olağan idari ve mali genel kurulu, BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde devam ediyor.

Faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının ardından 1 Ocak-29 Mayıs 2022 ve 29 Mayıs-31 Aralık 2022 dönemleri için yönetim kurulunun idari ve mali açıdan ibrası, üyelerin oylarına sunuldu.

Yapılan oylamalarda yönetim kurulu, her iki dönem için idari ve mali açıdan oy çokluğuyla ibra edildi.

2023 DÖNEMİ DE İBRA EDİLDİ

Beşiktaş Kulübünde Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulunun 1 Ocak-31 Mayıs 2023 dönemi faaliyetleri oy çokluğuyla ibra edildi. Siyah-beyazlı kulübün olağan idari ve mali genel kurulu, BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde devam ediyor.

Faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının ardından 1 Ocak-31 Mayıs 2023 dönemi için yönetim kurulunun idari ve mali açıdan ibrası, üyelerin oylarına sunuldu.

Yapılan oylamada yönetim kurulu, idari ve mali açıdan oy çokluğuyla ibra edildi.

BORÇ AÇIKLANDI

Beşiktaş Kulübü'nün mali genel kurulunda kulübün toplam borcunun 6 milyar 981 milyon 174 bin 93 TL olduğu açıklandı.

Ahmet Nur Çebi yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

''Göreve geldiğimiz dönemi hatırlatmak istiyorum. Geldiğimizde birçok sıkıntımız vardı. Ödenmemiş maaşlar vardı. Ben elimden geldiği kadar vazifemi yapmaya çalıştım. O dönemler, çok zor dönemlerdi. Eylül ayı sonunda UEFA'ya verilmesi gereken temiz kağıdı, UEFA'ya yazı yazılarak ekim sonuna ertelenmişti. Göreve geldiğimde UEFA'ya verilmesi gereken temiz kağıdı için önümde 5 gün vardı. O dönem o günün 400 milyon TL olan parayı getirdik ve bu sorunu aştık.

Beşiktaşlı olduğunu söyleyen hiçbir Beşiktaşlının, Beşiktaşlılığını tartışmayalım ve saygı duyalım. Ben 6 yaşında ilkokula giderken önlüğümün altında Beşiktaş forması giyerdim. O günden beri ben Beşiktaş'a aşığım.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler