Başakşehir'de Fenerbahçe'ye geçit yok! | Başakşehir 2-0 Fenerbahçe

Fenerbahçe, Başakşehir'e deplasmanda 2-0 mağlup oldu ve son iki lig maçında 5 puan kaybetti. İlk 4 maçını kaybeden Başakşehir ise bu sezon ilk kez 3 puanla tanıştı.

Yayınlanma: 19.09.2021 - 17:04
Başakşehir'de Fenerbahçe'ye geçit yok! | Başakşehir 2-0 Fenerbahçe
Abone Ol google-news

Süper Lig'in 5. haftasında Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Medipol Başakşehir 2-0'lık skorla kazandı.

Başakşehir'i öne geçiren golü 16. dakikada Stefano Okaka kaydetti. 32 yaşındaki İtalyan santrfor, Süper Lig'deki ilk golünü kaydetti. Skoru belirleyen golü 90. dakikada Guldbransen kaydetti. Başakşehir'in her iki golünde asisti yapan isim Edin Visca oldu.

Bu sezon ilk kez bir maçta geri düşen ve mağlup olan Fenerbahçe, ligde ilk kez yenildi ve 10 puanda kaldı. Geçen hafta Sivasspor ile berabere kalan sarı lacivertliler, böylece 5 puan kaybetmiş oldu.

Bu sezon ligde oynadığı ilk 4 maçı kaybeden Başakşehir, ilk puanlarıyla tanıştı ve 3 puana yükseldi.

Fenerbahçe, hafta arasındaki lig mesaisinde Giresunspor'u konuk edecek. Başakşehir ise Gaziantep FK deplasmanına gidecek.

Karşılaşmadan dakikalar | Başakşehir 2-0 Fenerbahçe


90' GOL | Orta alanda Ndayishimiye sağ kanattan hareketlenen Visca'ya kazandırdı topu. Süratle içeri doğru hareketlenen Visca, müsait durumdaki Gulbrandsen'i gördü. O da yaptığı düzgün vuruşla fileleri havalandırdı ve fark ikiye çıktı.

85' Mesut'un sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta kale ağzına yönelen topu Volkan kontrol etti.


69' Ndayishimiye, sağ kanattan hareketlenen Visca'yı düşündü ama pasın şiddetini ayarlayamadı.

64' Sol kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Mesut'un ortasında arka direkte Valencia kafayı vurdu. Volkan'ın çeldiği topu Novak kale önünde kafayla üstten auta gönderdi.

53' Sağ kanatta topla buluşan Rossi, rakibinden sıyrılmaya çalışırken topu oyun alanı içinde tutmayı başaramadı.


50' Ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Berisha, aşırtma bir vuruş yapmak istedi ama etkisiz bir vuruş oldu bu. Volkan topun sahibi.

40' Min-Jae Kim'den seken topu önünde bulan Tolga'nın ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top az farkla dışarı gitti.

27' Sağ kanatta topla buluşan Osayi-Samuel son çizgiye kadar inip rakibinden sıyrıldı. Onun ortasında Berisha röveşatayla şansını denedi ama top kaleci Mert'te kaldı.

16' GOL | Organize geişen Başakşehir atağında sağ kanatta topla buluşan Visca, kale sahasına doğru etkili bir pas gönderdi. O noktaya iyi hareketlenen Okaka yaptığı düzgün dokunuşla fileleri havalandırdı.

1' Hakem Fırat Aydınus maçın ilk düdüğünü çaldı ve mücadeleye ev sahibi Medipol Başakşehir başladı.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler