Trabzon'da kazanan çıkmadı! Trabzonspor 1-1 Başakşehir

Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Trabzonspor, bu sonuçla sahasında oynadığı son 2 maçta da puan kaybı yaşadı.

Yayınlanma: 23.12.2023 - 18:34
Trabzon'da kazanan çıkmadı! Trabzonspor 1-1 Başakşehir
Abone Ol google-news

Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor, sahasında Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Papara Park'taki mücadele 1-1 sona erdi.

Başakşehir, 11. dakikada Dimitrios Pelkas ile öne geçti. Trabzonspor, Pelkas'ın golüne 34. dakikada Batista Mendy ile karşılık verdi.

Trabzonspor'da Başakşehir karşısında fileleri havalandıran Mendy, bordo-mavili forma altındaki ilk golünü attı.

Başakşehir karşılaşmasından önce Papara Park'ta son olarak Kayserispor'a 1-0 kaybeden Trabzonspor, iç sahada üst üste iki maçta puan kaybı yaşadı. Başakşehir ise 2 maç sonra puan kaybetti.

Bu maçta alınan birer puanın ardından Trabzonspor 27, Başakşehir ise 19 puana yükseldi.

Trabzonspor, ligde bir sonraki maçında MKE Ankaragücü deplasmanına gidecek. Başakşehir sahasında Adana Demirspor ile karşılaşacak.

KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR | TRABZONSPOR 1-1 BAŞAKŞEHİR

90' Bakasetas'ın kullandığı serbest vuruşta baraja çarpan top Bardhi'nin önünde kaldı. Bardhi'nin vuruşu yandan auta çıktı.

87' Trabzonspor sağ kanattan etkili geldi ancak ceza sahası içinde topla buluşan Pepe şutunu çekemeden savunma araya girdi ve topu uzaklaştırdı.

85' Başakşehir net fırsattan yararlanamadı. Sol kanatta topla buluşan Serdar'ın ortasında altı pasta olan Joao Figueiredo topa ıska geçti.

82' Başakşehir sol kanattan uzun topla gelmek istedi ancak Serdar Gürler, Mehmet Can'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem oyunu devam ettirdi.

65' Başakşehir gole çok yaklaştı. Sol kanattan savunmanın arkasına sarkan Serdar'ın ortasında arka direkte boş kalan Joao Figueiredo topu ıskaladı ve top yandan auta çıktı.

59' Trabzonspor sağ kanattan çok etkili geldi ancak Mehmetcan'ın son pasında top Visca'ya gelmeden savunma topu uzaklaştırdı.

56' Sağ kanattan ceza sahası içine giren Visca şutunu çekti ancak top savunmadan geri döndü devamında Visca, Berkay'a faul yaptı.

49' SARI KART | Kornerin devamında kontra atağa çıkmak isteyen Visca yerde kaldı. Hakem faulü yapan Pelkas'a sarı kart gösterdi.

47' Başakşehir etkili geldi. Sağ kanatta topla buluşan Joao Figueiredo'nun ortasında Lima'nın şutu savunmaya çarptı ve kornere çıktı.

43' Bakasetas sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta topu Onuachu ile buluşturmak istedi ancak top kaleci Volkan'da kaldı.

41' Trabzonspor organize olarak geldi ancak ceza sahası yayının üstünde topa gelişine vurmak isteyen Visca'nın şutu savunmaya çarpıp kaleci Volkan'da kaldı.

37' Başakşehir sol kanattan atak olgunlaştırmak istedi ancak Piatek yerde kaldı. Hakem serbest vuruşu verdi.

34' GOL | Trabzonspor Mendy'nin golüyle skoru eşitledi. Sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda Onuachu'nun yükselttiği topa gelişine vuran Mendy'nin şutu önce direğe sonra kaleci Volkan'a çarpıp ağlara gitti.

30' Onuachu takımını atağa çıkartmak için yarı sahasına gelip topu aldı ancak Ousseynou Ba'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem serbest vuruşu verdi. Sağ kanattan topla ceza sahası içine giren Larsen'in ortasında kafayı vuran Onuachu'nun topu üst direkten geri döndü.

19' Trabzonspor etkili geldi. Bakasetas'ın pasında topla buluşan Visca 25 metre topu sürdükten sonra ceza sahası yayının üstünden şutu çekti ancak top yandan auta çıktı.

11' GOL | Başakşehir Pelkas ile öne geçti. Bir anda kontra atağa çıkan Dubois'in sağ kanattan açtığı ortada topa iyi yükselen Pelkas topu ağlara gönderdi.

6' Trezeguet sol kanattan ceza sahasına giren Onuachu'yu topla buluşturmak istedi ancak Onauchu gelen topu kontrol edemedi top auta çıktı.

1' Zorlu mücadelede ilk düdük geldi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler