Felipe Melo, Palmeiras'tan ayrıldı, yeni adresi belli olmadı!

38 yaşındaki Felipe Melo, Palmeiras'a veda etti. Tecrübeli futbolcu, Brezilya ekibine vedasını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Yayınlanma: 05.12.2021 - 10:02
Felipe Melo, Palmeiras'tan ayrıldı, yeni adresi belli olmadı!
Abone Ol google-news

Galatasaray'ın eski yıldızlarından Felipe Melo, Palmeiras'a veda etti. Tecrübeli futbolcu, Brezilya ekibine vedasını sosyal medya hesaplarından duyurdu. 38 yaşındaki Brezilyalı orta saha yaptığı açıklamada, "Bir döngünün sonu değil, ebediyetin başlangıcı" ifadelerine yer verdi.

Felipe Melo'nun paylaşımının ardından Palmeiras Kulübü de başarılı oyuncuya veda etti. Palmeiras sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcu için, "Formamızı onurlandırdığın, şampiyonluklar kazandığın ve tarih yazdığın için teşekkür ederiz Felipe Melo" cümleleri yer alan bir paylaşım yaptı.

Brezilya Serie A ekibinde bu sezon kritik bir görev alan Felipe Melo, takımıyla Copa Libertadores kupasını da kazandı. Tecrübeli oyuncu, bu kupayla birlikte kariyerinde toplamda 15'inci kez kupa sevinci yaşamış oldu.

Felipe Melo, Brezilya Serie A ekibinde bu sezon toplamda 46 resmi maçta forma şansı buldu. Tecrübeli oyuncu bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asist üretti.

Profesyonel futbolculuk kariyerine devam etmesi beklenen tecrübeli futbolcuya Brezilya ekiplerinin yoğun ilgisi bulunuyor. Dış basında yer alan haberlere göre; Felipe Melo ile Fluminense, Sao Paulo, Internacional ve Flamengo yakından ilgileniyor. Tecrübeli oyuncunun devre arasında Galatasaray'ın da transfer gündeminde olduğu iddia edilmişti.

Kaynak: Ajansspor


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler