Fenerbahçe'de Jorge Jesus ile Michy Batshuayi bir ilk peşinde

Pazar günü Galatasaray'ı konuk edecek Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus ile futbolcu Michy Batshuayi, derbi zaferi yaşamak istiyor.

Yayınlanma: 06.01.2023 - 12:55
Fenerbahçe'de Jorge Jesus ile Michy Batshuayi bir ilk peşinde
Abone Ol google-news

Tüm Türkiye, pazar günü Kadıköy'de oynanacak dev maça kilitlendi. Zirvenin ilk iki sırasını paylaşayan takımlardan Fenerbahçe, Galatasaray'ı ağırlayacak.

Jorge Jesus, sarı-Lacivertliler'in başında 3. derbisine çıkacak. Portekizli teknik direktör için ilk iki mücadele istediği gibi geçmedi. Beşiktaş deplasmanından 0-0'lık beraberlikle dönülürken, özellikle hücumda etkisiz bir Fenerbahçe vardı.

Fenerbahçe, Trabzon deplasmanında ise Crespo'nun atılmasıyla 10 kişi kaldı, 2-0 kaybetti ve isabetli şut çekemedi. Fanatik'in haberine göre tecrübeli çalıştırıcı, ilk derbi zaferini sezonun en anlamlı mücadelesinde, Kadıköy'de Galatasaray'a karşı alarak zirveyi ele geçirmenin planlarını yapıyor.

BATSHUAYI'NİN ŞANSSIZLIĞI

Dev mücadele Michy Batshuayi için de ayrı bir öneme sahip.

Belçikalı forvet, geçen sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı derbilerde hiç gol atamazken, büyük şanssızlıklar yaşadı. Batshuayi, hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor'a karşı penaltı kaçırdı.

Bu sezon da ligdeki büyük mücadeleleri boş geçen 29 yaşındaki forvet, Galatasaray'ı gözüne kestirdi. Bu sezon kritik golleriyle birçok maçta Fenerbahçe'ye hayat veren Batshuayi, derbide de takımını sırtlamaya kararlı. 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler