Kaan Ayhan: 'Galibiyet alabilirdik'
Galatasaray'ın Bayern Münih'e kaybettiği maçın ardından Kaan Ayhan, açıklamalarda bulundu. Ayhan, 'Galibiyet alabilirdik' dedi.

Galatasaray'ın Bayern Münih'e kaybettiği maçın ardından Kaan Ayhan, açıklama yaptı.
Kaan Ayhan yaptığı açıklamada, "Taraftarlara teşekkür ederiz. Maalesef istediğimiz 3 puanı alamadık. Orta sahada oynamamla ilgili her maçtan sonra bu cevabı veriyorum, şunu demek istiyorum, hocamın verdiği görevi mümkün olduğu kadar yerine getirmek istiyorum. Bunu yerine getirmesem, hoca bu kadar kaliteli takımda bana şans vermez. Oynuyorsam, işler doğru gidiyor. Bu iyi sinyal." dedi.
Kaan ayrıca, "70 dakika bu kadar pozisyona girmek kolay değil. Bayern, az pozisyon ve kalitesiyle 3 gol attı. Bence bu maç galibiyet mümkündü. Galatasaray'ın hedefleri için elimizden geleni yapıyoruz." ifadelerini kullandı.
En Çok Okunan Haberler
-
Erdoğan'dan yeni 'asgari ücret' açıklaması
-
Tezini Osmanlı Hanedanı'na ithaf ettiği ortaya çıktı!
-
Seçil Erzan’ın evinden çıkan para belli oldu
-
Bana bir masal anlat baba
-
Akşener’in ikinci intiharı
-
Siyaset yeniden şekillenecek!
-
Eski milli futbolcu ve eşine öldüresiye darp!
-
Bu tarihte emekli olanlar yüksek maaş alacak!
-
Oğuzhan Uğur paylaştı: 'Kara para'dan ilk tanıtım
-
İşte Seçil Erzan’ın maaşı…