Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar: 'Var olma savaşı veriyoruz ama bizi katlediyorlar'
Trabzonspor maçında iki penaltılarının verilmediğini söyleyen Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar, “Hakem yanıldı diyelim, VAR sistemi nerede? Biz nasıl mücadele edeceğiz bunlarla bu şekilde? Var olma savaşı veriyoruz ama bizi katlediyorlar” dedi.
Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan müsabakada Trabzonspor'a 1-0 mağlup olan Ümraniyespor'da Başkan Tarık Aksar, hakem kararlarını eleştirdi.
“Her maçta böyle sıkıntı yaşıyoruz”
Bordo-mavililer karşısında iki penaltılarının görmezden gelindiğini savunan Başkan Tarık Aksar, “Oyuncumuzun kolundan çekiliyor, düşüyor. Kendini bırakmıyor. Diğer tarafta oyuncumuza dirsek atılıyor. Her maçta böyle sıkıntı yaşıyoruz. VAR sistemine ya attığımız golü iptal ettirmek için gidiyorlar ya da penaltımızı iptal etmek için gidiyorlar. Fenerbahçe maçında da aynısı oldu, penaltımız verilmedi ve VAR'a bile bakılmadı” ifadelerini kullandı.
“Türk futbolunda kabuk değişmesi lazım”
“Bizi görmezden geliyorlar. Ne işi var Süper Lig'de dediler. Bugün var, yarın yok diyorlar; ayıp ve günah” cümlelerine yer veren Aksar, şöyle devam etti:
“Ben hak ettim ve hak ettiğim yere geldim. Sizin kurduğunuz takımlar 100 milyon Euro, ben 4.5 milyon Euro'ya takım kurdum. Biz nasıl mücadele edeceğiz bunlarla bu şekilde? Biz bu ülkenin evlatları değil miyiz? Var olma savaşı veriyoruz ama bizi katlediyorlar. Her şeyde kabuk değişiyor, artık Türk futbolunda da kabuk değişmesi lazım. Emeklerimize yazık. Hakem yanıldı diyelim, VAR sistemi nerede? Adamlar çağırmadı bile.”
“Ses çıkarmaya devam edeceğiz”
İlerleyen haftalarda hatalara karşı tepkilerini dile getirmeye devam edeceklerini de belirten Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar, “Kavgacı olmaktan kaçınıyorum, kimseyle kötü olmayalım diyorum fakat böyle hakkımız yeniyor. Bundan sonra ses çıkarmaya devam edeceğiz, hakkımızı yedirmemek için” şeklinde konuştu.
“Herkes her şeyi görüyor”
TFF ile konu hakkında bir görüşme yapıp yapmayacaklarına yönelik gelen bir soruyu Aksar, “TFF Başkanı bizim ağabeyimiz ama herkes her şeyi görüyor. TFF yetkilileri geliyor maçlarımıza, onlar da görüyor. Bu kadar haksızlık olmaz” diye cevaplandırdı.
Spor Haberleri
- İsmail Kartal'dan İran iddialarına yanıt!
- Batman Petrolspor'un yeni hocası belli oldu!
- Rey Manaj: 'Maçtan önce çok konuşuyoruz ama...'
- Ömer Erdoğan: 'Çalıştığımız noktadan gol yedik'
- Trabzonsporlu oyuncudan gol açıklaması!
- Ozan Tufan'dan maske açıklaması: Sebebi belli oldu!
- Boşnak yıldızdan Trabzonspor taraftarına mesaj!
- Şenol Güneş'ten transfer açıklaması!
- Beşiktaş kendi evinde kayıp!
- Manchester City transferi resmen açıkladı!
En Çok Okunan Haberler
- İmamoğlu hakkında jet soruşturma!
- IBAN ile para transferinde yeni dönem!
- Ümit Özdağ gözaltına alındı!
- 'Adayımız hazır' sözü üzerine açıklama
- CHP Gençlik Kolları Başkanı'na soruşturma!
- Celal Şengör'den, Erdoğan için ilginç ifadeler
- İşte banka banka 50 bin liranın aylık getirisi!
- Aynı şekilde paylaşım yapanlara da soruşturma
- Yargıdaki AKP gerçeğini açıkladı
- CHP'li yetkililer Cumhuriyet mikrofonuna konuştu