53 yaşındaki erkek evinde ölü bulundu

53 yaşındaki erkek evinde ölü bulundu

9.04.2026 00:40:00
Güncellenme:
İHA
Takip Et:
53 yaşındaki erkek evinde ölü bulundu

Manisa’nın Kula ilçesinde 53 yaşındaki bir kişi, yalnız yaşadığı evinde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Olay, Bey Mahallesi Yörük Hasanlar Halilağa Sokak’ta bulunan müstakil bir evde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 53 yaşındaki Naim Karabulut’tan bir süredir haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, hareketsiz olarak yatan Naim Karabulut’a yaptıkları ilk müdahalede hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından Karabulut’un cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Kula Devlet Hastanesi Adli Morgu’na kaldırıldı.

Öte yandan, Karabulut’un oğlu Burhan Karabulut’un da yaklaşık 2 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.