Aleyna Kalaycıoğlu, Vahap Canbay’dan şikâyetçi oldu: 'Hem kendini hem de beni öldüreceğini söyledi'

Aleyna Kalaycıoğlu, Vahap Canbay’dan şikâyetçi oldu: 'Hem kendini hem de beni öldüreceğini söyledi'

1.04.2026 10:27:00
Güncellenme:
Haber Merkezi
Takip Et:
Aleyna Kalaycıoğlu, Vahap Canbay’dan şikâyetçi oldu: 'Hem kendini hem de beni öldüreceğini söyledi'

Şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu, futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı cinayeti soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra eski sevgilisi Vahap Canbay hakkında suç duyurusunda bulundu. Kalaycıoğlu, tehdit, şantaj ve fiziksel şiddete uğradığını iddia etti.

Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı’nın silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada tutuklanan Aleyna Kalaycıoğlu, eski sevgilisi Vahap Canbay hakkında şikâyetçi oldu. 

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah'ın haberine göre; avukatı aracılığıyla yapılan başvuruda Canbay’ın “ölümle tehdit”, “ısrarlı takip”, “hürriyeti kısıtlama girişimi” ve “huzur ve sükunu bozma” gibi suçlamalarla yargılanması talep edildi. 

Soruşturma kapsamında daha önce Kalaycıoğlu, Alaattin Kadayıfçıoğlu ve İzzet Yıldızhan’ın da aralarında bulunduğu 7 kişi tutuklanmıştı.

Şikâyet dilekçesinde Kalaycıoğlu’nun ilişki sürecinde baskı, tehdit ve şantaja maruz kaldığı, sosyal hayatının kısıtlandığı ve fiziksel şiddet gördüğü iddia edildi. 

"ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ" İDDİASI

Ayrıca Canbay’ın ayrılık sonrası da tehditlerini sürdürdüğü, yeni bir ilişki yaşaması halinde hem kendisini hem de Kalaycıoğlu’nu öldürmekle tehdit ettiği öne sürüldü.

Öte yandan Canbay’ın da daha önce Kalaycıoğlu ve annesi hakkında “iftira” ve “hakaret” suçlamasıyla şikâyette bulunduğu öğrenildi.