Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Selektör cezası kalktı mı?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya selektörle radar cezası ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Düzce'de Ramazan Bayramı tatili sırasında trafik polislerince yapılan, radar hız uygulamasını diğer sürücülere selektör yaparak haber veren 66 sürücüye idari para cezası uygulanmıştı. Peki, Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Selektör cezası kalktı mı?

Yayınlanma: 18.04.2024 - 11:42
Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Selektör cezası kalktı mı?
Abone Ol google-news

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline ilişkin trafik verileriyle ilgili basın açıklaması düzenledi. Yerlikaya, bayramda uygulanan selektörle radar cezası ile ilgili de önemli açıklamalara yer verdi. Peki, Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Selektör cezası kalktı mı? 

SELEKTÖRLE RADAR CEZASI KALKTI MI?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı. Yerlikaya, trafikteki radar denetimlerinin önümüzdeki günlerde daha da artacağını söyledi.

Bakan Yerlikaya konuyla ilgili, “Bir şehrimizde selektör yapan, radar denetimi yapılıyor uyarısını karşıdan gelen arkadaşlara işlem yapılmış. Düzce ilimizde 14 işlem yapılmış. O işlemlerin tamamını talimat vererek kaldırttık. Lütfen aşırı hız yapmıyoruz. Radar kontrollerimizi daha da artırıyoruz. Savunma Bakanlığımızla yaptığımız anlaşma sonrası bu radarlar katbekat artacak.” ifadelerine yer verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler