Bir döner firmasının 'göndermelerle dolu' reklamı, sosyal medyada gündem oldu

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak döneminde uygulamaya konan kalıcı yaz saati uygulaması, Türkiye'den umudunu kesen gençlerin yurtdışına gitmesi ve hayat pahalılığı gibi konulara atıfta bulunan bir döner firmasının reklam filmi; sosyal medyaya damga vurdu.

Yayınlanma: 08.04.2022 - 11:35
Bir döner firmasının 'göndermelerle dolu' reklamı, sosyal medyada gündem oldu
Abone Ol google-news

Bir döner firmasının yeni reklam filmi ‘Dertsiz Masa Örtüsü’ndeki dikkat çekici mesajlarıyla sosyal medyada viral oldu. Reklam filminde hayat pahalılığından, Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan istifa eden Berat Albayrak döneminde uygulamaya konan ve büyük tepki çeken kalıcı yaz saati uygulamasına, pek çok insanın yurtdışına taşınmasından benzin fiyatlarına kadar birçok konuda cesur mesajlar veriliyor.

TÜM MASALAR BOŞ

Reklam filminde restorandaki tüm masaların boş olması da dikkat çekiyor. Reklam filmi sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulan ve yorum yapılan videolar arasına girdi.

Konu başlığı, Twitter ve Ekşi Sözlük gibi sosyal medya platformlarında gündem dolu.

Söz konusu eklamda şu ifadeler yer aldı:

“Bütün kış karanlıkta kalktık’ demeyelim de ‘Alışa alışa uyandık’ diyelim. ‘Herkes yurtdışına taşındı’ demeyelim de ‘Avrupalı çok tanıdığım var ya’ diyelim. ‘Ya ligin bile tadı kalmadı’ demeyelim ‘Başka hobiler ediniyoruz’ diyelim. Yani, şey… ‘Depoyu fulleyelim’ demeyelim, onu kim diyebilir, ‘Trafik kalmadı’ diyelim. ‘Hahyhhh’ demeyelim ‘İncinmişiz’ diyelim. ‘Büyük dertlerimiz var’ demeyelim de ‘Gündelik dertleri dert edemiyoruz’ diyelim. Yalnızca onun ‘dertsiz’ olabildiği şu günlerde; bir araya gelince dertlerin paylaşılarak hafiflediği ramazan sofralarına vesile olabiliyorsak ne mutlu.”


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler