İzmir’de iki kardeş babaları tarafından cinsel tacize uğradı

İzmir’in Konak ilçesinde çocuklarının babaları tarafından istismar edildiğini ses kaydıyla ispatlayan Asya Dizlek (36), eski eşi Serkan Erdoğan’ı (42) silahla yaraladı. Olayın ardından Asya Dizlek tutuklandı. Asya Dizlek’in ablası Derya Dizlek, “Serkan Erdoğan, kızını istismar ettiği için en ağır cezayı almalı. Kardeşimi serbest bırakın. O sadece kızını korumak istedi” dedi.

Yayınlanma: 17.09.2021 - 04:00
İzmir’de iki kardeş babaları tarafından cinsel tacize uğradı
Abone Ol google-news

7 Eylül günü 4 çocuk annesi Asya Dizlek(36)., eski eşi Serkan Erdoğan’ı iki kızına cinsel istismarda bulunduğunu iddia ederek silahla yaraladı.

Olay sonrası Asya Dizlek, tutuklanırken, Serkan Erdoğan ise hastaneye kaldırıldı. Dün tedavi edildiği hastaneden taburcu olan Serkan Erdoğan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konuya ilişkin gazetemize konuşan Asya Dizlek’in kardeşi Derya Dizlek, Serkan Erdoğan’ın, E.D.,(19) ve S. D(14)., isimli kız çocuklarına yıllarca cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. Derya Dizlek, kız kardeşinin kendisini ve kızlarının can güvenliği için Serkan Erdoğan’ı silahla vurduğunu dile getirerek, “E.D., 9 yaşındayken ona cinsel istismarda bulunmaya başladı. E.D., 12 yaşındayken Serkan Erdoğan hırsızlık suçundan cezaevine gönderildi. Kız kardeşim, Serkan Erdoğan cezaevine gönderilmeden önce boşandılar. Bu süre zarfında da E. D., bana ve annesine babasının cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. Biz E.D’ye., inanmadık. Ve onu doktora götürdük. Doktor bize temiz kağıdı verince E.D’ye çok kızdık. Ve E.D’yi psikiyatriye götürdük. E.D., birkaç yıl ilaç tedavisi gördü. 2 buçuk yıl önce Serkan Erdoğan cezaevinden çıktı. E.D’de o sürede evlendi. Serkan, eve döndükten sonra da 12 yaşındaki öz kızı S.D’ye., cinsel istismarda bulunmaya başladı. Serkan, kızını herkes uyuduktan sonra bunu yapıyormuş. Bir de 3 çocuk aynı odada uyuyor. Serkan, yaptıklarını kimse duymasın diye iki erkek çocuğunun meyve suyuna ilaç atarak uyutuyormuş. Serkan, S.D’yi gözünün önünden ayırmıyordu, işe giderken de yanında götürüyordu. S.D’nin okula gitmesine izin vermiyor ve evden asla dışarıya çıkartmıyordu. Çocuğun tüm hayatını elinden aldı.”

‘ANNE SEN ABLAMA İNANMADIN AMA BABAM BENİ DE İSTİSMAR EDİYOR’

Yeğeni S.D’nin bir gün annesine “Anne sen ablama inanmadın ama babam beni de istismar ediyor” dediğini anlatan Dilek Dizlek, ablasının S.D’nin odasına ses kayıt cihazı yerleştirerek istismarı ortaya çıkardığını belirtti.

“Kız kardeşim böbrek hastası. Tek böbrekle yaşamaya çalışıyor. Cezaevi koşulları ona göre değil” diyen Dilek Dizlek, sözlerine şöyle devam etti:

“S.D., bir gün annesine ‘Anne sen ablama inanmadın ama babam beni de istismar ediyor’ dedi. Kardeşim bu sefer de küçük kızına inanmadı. Ancak kız kardeşim ile kızı cuma günü bit pazarından ikinci el ses kayıt cihazı aldı. S.D’de, cumartesi gecesi de kaydı aldı. S.D’ye sürekli ‘anneni öldürürüm’ diyerek tehdit ediyormuş. Bir baba kızına arzularını yerine getirmediği için ceza verir mi?. Kız kardeşim ses kaydını dinledikten sonra Serkan’a hesap soruyor. Bunun üzerine de Serkan, kız kardeşime ‘bu durumu artık kabul edeceksin bu evde 3 kişi yaşayacağız’ diyor. Daha sonra da kız kardeşimi boğazlayıp dövmeye başlıyor. Serkan hep üzerinde ruhsatsız silah taşırdı. O günde silah masanın üzerindeymiş. Serkan silahı almadan kız kardeşim silahı alıp Serkan’a vuruyor ve kızlarına evden kaçmasını söylüyor. Ardından da kız kardeşim polisi arayarak ‘eşimi vurdum gelin beni alın’ diyor. Serkan, dün hastaneden taburcu oldu. Bu durumu hangi anne kabul edebilir. Adalet eğer varsa bu adam bir an önce tutuklanır ve en ağır cezayı alır. Kardeşimi serbest bırakın. Çocuklarının ona ihtiyacı var.”


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler