Konya'da sahte müşahit kartıyla yakalanan kişi gözaltına alındı!
Konya'da bir okulda müşahit kartı sahte çıkan kişi gözaltına alındı. Müşahitlik kartını kendi düzenlediği öğrenilen şüphelinin, "özel belgede sahtecilik" ve "cumhurbaşkanına hakaret" suçlarından Emniyet'teki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde bulunan Ahmet Perihan Demirok İlkokulu'nda görevli polis ekipleri, kendisini AKP sandık müşahidi olarak tanıtan O.B.Ş.'nin (23) kimliğini inceledi.
Yapılan incelemelerde O.B.Ş.’nin okulda herhangi bir partinin temsilcisi veya müşahidi olmadığı tespit edildi.
Müşahit kartını kendi düzenlediği öğrenilen şüphelinin, "özel belgede sahtecilik" ve "cumhurbaşkanına hakaret" suçlarından Emniyet'teki işlemlerinin devam ettiği kaydedildi.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
MSB'den açıklama geldi!
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
Erdoğan, 92 yaşındaki yurttaşa el öptürdü
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!
-
'CHP'ye ve bana açılan davaların savcılığına soyundu'
-
Sergen Yalçın'dan Galatasaray'a uyarı