Nevşehir'i karıştıran basın toplantısı: Söyledikleri sosyal medyanın gündemine oturdu!

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, eski belediye başkanı ve iş ortaklarına ilişkin iddialarda bulundu. Nevşehir eski belediye başkanlarından AKP'li Hasan Ünver'in yolsuzluk yaptığını iddia eden Ay, "Hasan Ünver'in iş ortaklarının dördü de hanımlarını değiştirdiler. Dördü de eski hanımlarını boşadılar. Brezilya dizisine çok uygun bir partiyle karşı karşıyayız" dedi.

Yayınlanma: 26.05.2022 - 09:54
Nevşehir'i karıştıran basın toplantısı: Söyledikleri sosyal medyanın gündemine oturdu!
Abone Ol google-news

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, AKP'li eski Belediye Başkanı Hasan Ünver ve iş ortaklarına ilişkin iddialarda bulundu. Nevşehir'in eski belediye başkanlarından AKP'li Hasan Ünver'in yolsuzluk yaptığını iddia eden Ay, Hasan Ünver'in iş ortakları hakkında ise "Adeta hanım koleksiyonu yapıyor. Brezilya dizisine çok uygun bir partiyle karşı karşıyayız" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, konuyla ilgili açıklamasında şöyle konuştu:

"Belediye çalışanlarının, Hasan Ünver'in iş ortaklarının dördü de hanımlarını değiştirdiler. Dördü de eski hanımlarını boşadılar. Yeni hanımlar aldılar. Genelde sekreterlerini aldılar. Şimdi büyük bir ilçemizin belediye başkanı ile şoförü Yıldız isimli bir kızı paylaşamıyorlar. Whatsapp'tan yazışmalarını Twitter'da okumuşsunuzdur. Yıldız'ı belediye başkanı mı kahve içmeye götürecek, Halil mi götürecek tartışıyorlar. Artı il özel idare başkanımız dördüncü veya beşinci hanımını aldı. Adeta hanım koleksiyonu yapıyor. Brezilya dizisine çok uygun bir partiyle karşı karşıyayız"


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler