RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin istedi: LGBT karşıtı mitinge çağrı spotu yayımlanacak

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyesi İlhan Taşcı, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in Yesevi Alperenler Ocağı'nın LGBT karşıtı mitingine çağrı spotunu TV ve radyoların bedava yayımlamasını istediğini söyledi. Taşcı ayrıca spotun içeriğinin, halkın bir kesimini aşağılayıp, kin ve düşmanlığa tahrik edecek nitelikte olduğunu belirtti.

Yayınlanma: 09.09.2022 - 09:54
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin istedi: LGBT karşıtı mitinge çağrı spotu yayımlanacak
Abone Ol google-news

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyesi İlhan Taşcı, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in Yesevi Alperenler Ocağı'nın LGBT karşıtı mitinge çağrı spotunu TV ve radyoların bedava yayımlamasını istediğini açıkladı.  

Taşcı'nın açıklamaları şu şekilde: 

"RTÜK Başkanı, Yesevi Alperenler Ocağının LGBT karşıtı mitingine çağrı spotunu TV ve radyoların bedava yayınlanmasını istedi. Spotu Üst Kurulun onayı olmaksızın yayınlamak yetki gaspıdır. Spotun içeriği halkın bir kesimini aşağılayıp, kin ve düşmanlığa tahrik edecek nitelikte!

"SEÇİM ÖNCESİ ÜCRETSİZ MİTİNG ÇAĞRI DÖNEMİNE HAZIRLIK"

LGBT karşıtı miting çağrısının keyfe göre, mevzuata aykırı sisteme yükletmek hukuk tanımamaktır. Sayın  Ebubekir Şahin bu aceleniz ne, kimden neyi gizliyorsunuz, miting çağrısı sizi niye ilgilendiriyor? Amaç seçim öncesi spot adı altında ücretsiz miting çağrı dönemine hazırlık!

"TEK ADAMLIĞA HEVESLENİYOR"

Her fırsatta sarayın adamı olduğunu imza attığı kararlarla kanıtlamaya çalışan RTÜK Başkanı  Ebubekir Şahin anlaşılan şimdi de tek adamlığa hevesleniyor. Hevesin kursağında kalır haberin olsun!"

Editör Notu: Yazıdaki yazım hataları ve ifadeler değişiklik yapılmadan aktarılmıştır. Yazım hataları yazının sahibine aittir.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler