Son dakika... Kübra Par, Habertürk ile yollarını ayırdı

Son dakika haberi... Habertürk'te 'TekeTek' programı sunucusu Fatih Altaylı, köşe yazarı Sevilay Yılman ve koordinatör Kürşad Oğuz'un ardından gazeteci Kübra Par ile de yollar ayrıldı.

Yayınlanma: 08.06.2023 - 23:59
Son dakika... Kübra Par, Habertürk ile yollarını ayırdı
Abone Ol google-news

Ciner Medya Grubu'nda seçim sonrası hareketlilik art arda ayrılıklarla devam etti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından siyasi tartışma programlarını bitirme kararı aldığı iddia edilen Habertürk'te bir ayrılık haberi geldi.

Gazeteci Kübra Par, kanal ile yollarını ayırdı. Habertürk'te sunuculuk yapan Par, internet sitesinde de günlük köşe yazıları kaleme alıyordu. Sitede son köşe yazısı yayımlayan Par, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "11 yıl boyunca Habertürk’te çalışmak harika bir deneyimdi. Fakat her güzel hikâyenin bir sonu olduğunu bilerek, başka bir kanaldan gelen teklifi kabul ettim. Başta Turgay Ciner ve Kenan Tekdağ olmak üzere tüm Habertürk ailesine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

KÜBRA PAR KİMDİR?

Gerçek adı Kübra Parmaksızoğlu Coşkun olan sunucu, gazete röportajlarında ve televizyonda Kübra Par adını kullanıyor.

1984 yılında Erzincan'da dünyaya gelen Par, 2007 senesinde Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra 2009 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamladı.

Kübra Par, 2003 senesinde Cahit Zarifoğlu şiir ödüllerinde “Nisanın Gölgesi” isimli şiiriyle jüri özel ödülüne layık görüldü.

Kübra Par, film yönetmeni Mahmut Fazıl Coşkun ile evlidir. Eşi Mahmut Fazıl Coşkun, spiker Ahmet Hakan Coşkun’un kardeşidir.

Habertürk‘ün Web Haber Müdürlüğü’nün yanı sıra, perşembe günleri Habertürk ekranlarında ‘Açık ve Net’ adlı televizyon programını hazırlayıp sunuyordu.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler