Murat Çalık Sağlık Kurulu'na girdi

Murat Çalık Sağlık Kurulu'na girdi

19.06.2025 14:43:00
Güncellenme:
Murat Çalık Sağlık Kurulu'na girdi

Son dakika haberi... Tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık hastaneye sevk edildi. Tekrar cezaevine götürülen Çalık’ın Sağlık Kurulu Raporu’na göre tahliye edilip edilmeyeceği yönünde karar verileceği öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yürütülen soruşturmada tutuklanan ve İstanbul Silivri'deki Marmara Cezaevi'nden İzmir Buca Cezaevi'ne sevk edilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, sağlık kontrolleri için hastaneye götürüldü.

Geçmişte iki kez kanser tedavisi gören ve son dönemde 15 kilo kaybeden Çalık'ın cezaevi koşullarında hayati riskinin arttığı gerekçesiyle tahliye talebinde bulunmasının ardından İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde götürülerek gerekli tetkik ve tahlilleri yapıldı.

Tekrar cezaevine götürülen Çalık’ın çıkacak Sağlık Kurulu Raporu’na göre de savcılık tahliye edilip edilmeyeceği yönünde karar vereceği öğrenildi