Son Dakika: Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu!

Son dakika gelişmesi... Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütünün açtığı taciz ateşi sonucunda Piyade Uzman Çavuş Ali Demir'in şehit olduğunu açıkladı.

Yayınlanma: 24.08.2023 - 09:11
Son Dakika: Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu!
Abone Ol google-news

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce acılan taciz ateşiyle ağır yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ali Demir'in kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu açıkladı. 

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 24 Ağustos 2023 tarihinde bir üs bölgesinden yol emniyetine çıkan unsurlara bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Ali Demir ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

BAKAN GÜLER'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI 

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de şehit Demir için taziye mesajı yayımladı. Güler, taziye mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız, 24 Ağustos 2023 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler