Son Dakika: TEM otoyolu Edirne istikameti trafiğe kapatıldı!

Son dakika haberi... TEM Otoyolu Harp Akademiler Tüneli’nde 7 milyon lira değerindeki lüks otomobil, elektrik tesisatından çıkan yangın sonucu alev aldı. Sürücü köpeğini de alarak son anda araçtan çıkarken yangın nedeniyle Edirne istikameti bir süreliğine trafiğe kapatıldı.

Yayınlanma: 12.07.2023 - 12:38
Abone Ol google-news

TEM Otoyolu Beşiktaş Harp Akademiler Tüneli Edirne istikametinde saat 12.00 sıralarında meydana gelen olayda, evinden çıkan Gökhan Kenar (37) 7 milyon liralık lüks otomobiliyle işyerine gitmek üzere yola koyuldu.

Araç tünele girdiği esnada iddiaya göre, elektrik tesisatından dolayı patlama meydana geldi. Sürücü araçtaki köpeğini de alarak kendini dışarıya attı. Çevredeki sürücülerin ihbarıyla olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. 

ALEVLER KONTROL ALTINA ALINDI

Araçtan çıkan dumanlar nedeniyle tünelde göz gözü görmezken ekiplerin müdahalesi ile alevler kontrol altına alındı. Edirne istikameti ise yaklaşık yarım saat trafiğe kapalı kaldı. Çalışmaların ardından otomobil çekici yardımıyla emniyet otoparkına götürüldü.

"HER ŞEYİMİZ ARABADA KALDI"

Araç sürücüsü Gökhan Kenar, "Yangın önden çıktı. Kendimi o esnada dışarıya attım. Arkadaşlar sağ olsunlar itfaiyeyi aradılar. Bende bir yaralanma yok. Yanımda köpeğim de vardı, ilk başta onu kurtardım. Her şeyimiz arabada kaldı. Evden işe gidiyordum. Yangının tesisattan çıktığını düşünüyorum. Bir anda patlama olunca ne olduğunu anlamadım" dedi.

Yangın sonrası trafik normale dönerken polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler