Sosyal medyadan silah satanlara jandarmadan operasyon: Çok sayıda gözaltı
Eyüpsultan'da sosyal medya üzerinden silah satanlar jandarmanın operasyonu ile yakalandı. Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alınırken, aramalarda 32 tabaca ile 26 pompalı tüfek ele geçirildi.
Yasa dışı yollardan Türkiye'ye getirilen silahları Sosyal medya üzerinden satan şüpheliler İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin takibine takıldı.
Jandarma ekipleri şüphelileri teknik ve fiziki takibe aldı. Şüphelilerin yasa dışı yollardan getirilen silahları sevk edileceğini tespit edilmesi üzerine Eyüpsultan'da bulunan 3 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.
Yapılan aramalarda 32 adet çeşitli çap ve markalarda ruhsatsız tabanca, 26 adet pompalı av tüfeği, 32 adet şarjör ve 128 adet fişek ele geçirdi.
Gözaltına alınan 6 şüpheli adliyeye sevk edilirken, ele geçirilen silahların ise İstanbul İl Jandarma Kriminal Laboratuvar Müdürlüğü'nde incelemeye alındı
En Çok Okunan Haberler
- Yangında annesini arayıp helallik aldığı ortaya çıktı
- Tanju Özcan'dan, Bakan Ersoy'a sert yanıt
- Grand Kartal Otel'den ilk açıklama!
- Otel yangınında hayatını kaybedenler kimler?
- Sözcü Yazarı Nedim Türkmen, hayatını kaybetti
- 'İçeride yanmış çocuk bedenleri varken...'
- 'Atlamaya' babasıyla konuşurken karar vermiş
- Kırmızıgül faciayı anlattı: 'Çığlıklar duyuluyordu'
- Ümit Özdağ hakkında tutuklama talebi!
- Can kaybı 66'ya yükseldi!