Türkiye geneli hava sıcaklıkları düşmeye devam ederken meteorolojik kaynaklardan yeni bir uyarı yapıldı.
Üsküdar, Sultanbeyli, Kadıköy, Ümraniye ve Beykoz için cuma tarihi verildi. Buna göre sıcaklıklar 3-4 derece birden artışa geçecek.
METEOROLOJİ KAYNAKLARINDAN CUMA UYARISI YAPILDI
İstanbul’da yeni haftayla birlikte sıcaklıklar düşüşe geçti. Yurttaşlar serin havanın ne kadar daha süreceğini araştırırken ünlü meteoroloji sitesi Hava Forum’dan yeni bir uyarı yapıldı.
Cuma günü sıcaklıkların tekrardan yükselişe geçeceğini belirten uzmanlar o ilçelerde yaşayan vatandaşları uyardı.
3-4 DERECE BİRDEN ARTACAK
Özellikle Üsküdar, Sultanbeyli, Kadıköy, Ümraniye ve Beykoz’da sıcaklıkların artacağını ifade eden Hava Forum, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Yaza devam edeceğiz. Cumadan itibaren sıcaklıklar 4-5 derece artacak. Hafta sonu bol güneşli yaz havası var. Eylüle böyle sıcak ve bol güneşli gireceğiz.”