Arabayla tekele girmeye çalıştı!

Abone Ol google-news

Maltepe'de gece saatlerinde tekel bayisine gelen müşteri, kendisine alkol satmayan tekel bayisi sahibine öfkelendi. Ayrıldıktan kısa bir süre sonra geri dönen kişi, otomobiliyle tekel bayisinin içine girmek istedi. Başaramayan kızgın müşteri, işletme sahibini, yakınını ve bir müşteriyi bıçakladı. Saldırı anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

17 Aralık 2019 Salı, 13:45

Olay, geçen Cumartesi saat 01.00 sıralarında Maltepe'de meydana geldi. Tekel bayisine gelen müşteri, kendisine alkol satmak istemeyen tekel bayisi sahibine öfkelendi. Buradan ayrılan müşteri bir süre sonra geri gelerek otomobiliyle tekel bayisinin içine girmek istedi. Kaldırım engeline takılan aracından çıkan kızgın müşteri, elindeki bıçakla işletme sahibini, yakınını ve araya girmeye çalışan bir müşteriyi bıçakladı.

Olayı görenler durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, saldırgan müşteri Ufuk Mavi'yi gözaltına aldı. Tekel bayisi sahibi Süleyman Vargül ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Mavi, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildikten sonra çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.