CHP'li Engin Altay: Kızılay'ın Ensar Vakfına mı ihtiyacı var?

Abone Ol google-news

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yardım paraları konusunda hesap vermesi gerektiğini dile getiren Altay, Başkent Doğalgaz A.Ş'nin, Kızılay Genel Müdürlüğüne, bağışladığı tutarın bir kısmının Ensar Vakfı tarafından yurt yapımında kullanılmasına imkan tanıyan bir yazı gönderdiğini belirterek, "Bu ne kepazelik? Kızılay'ın yurt yapmak için Ensar Vakfına mı ihtiyacı var?" diye sordu.

29 Ocak 2020 Çarşamba, 17:54

Altay, depremzedelere yönelik yardımların dağıtılması konusunda şeffaf olunması gerektiğini, ancak Türkiye'de bu konuda soru işaretleri bulunduğunu söyledi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yardım paraları konusunda hesap vermesi gerektiğini dile getiren Altay, "Bir TV programcısı yardım toplamış, Allah razı olsun. İçişleri Bakanı'na 'Aman ha bunu doğru kullanın.' demek zorunda hissediyorsa veya o ruh iklimi içindeyse burada bazı şeyler kötü gidiyor demektir." diye konuştu.

CHP'li Altay, Başkent Doğalgaz A.Ş'nin, Kızılay Genel Müdürlüğüne, bağışladığı tutarın bir kısmının Ensar Vakfı tarafından yurt yapımında kullanılmasına imkan tanıyan bir yazı gönderdiğini belirterek, "Bu ne kepazelik? Kızılay'ın yurt yapmak için Ensar Vakfına mı ihtiyacı var?" diye sordu.